Primele imagini din partea a doua a ultimului sezon din serialul „The Crown”. O scenă semnificativă cu Kate Middleton a fost creată

Partea a doua debutează pe Netflix pe 14 decembrie și va încheia seria celor șase sezoane ale primului serial original Netflix produs și filmat în întregime în Marea Britanie.

De la sosirea pe Netflix în 2016, THE CROWN a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Despre serialul „THE CROWN'

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

În sezonul 6, care e și ultimul, primele patru episoade descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2).

Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate.

În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

O scenă semnificativă cu Kate Middleton a fost creată

În serialul de pe Netflix, în ultima parte, e recreată o scenă semnificativă cu Kate Middleton. Actița Bellamy a surprinsă pășind încrezătoare într-o versiune a rochiei de tip lenjerie pe care prințesa Kate, acum în vârstă de 41 de ani, a purtat-o în 2002, când a participat la o prezentare de modă la Universitatea St. Andrews, în timpul celui de-al doilea an de facultate.

Declarația ei de modă în look-ul îndrăzneț – care inițial a fost gândit ca o fustă – se pare că i-a atras atenția prințului William. Se zvonește că perechea ar fi trecut de la prieteni la o relație amoroasă după prezentarea de modă.

The Crown Season 6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete