Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, poză rară de familie

Sarah Jessica Parker și soțul ei, Matthew Broderick, au fost numai zâmbete într-o fotografie drăguță cu cei trei copii ai lor, cu ocazia sărbătorii de Ziua Recunoștinței.

Fiul cuplului, James, în vârstă de 21 de ani, a împărtășit fotografia într-un slideshow Instagram duminică, scriind: „Noroc, California”. Studentul de la facultate a ținut telefonul în mână pentru selfie, în timp ce era cuibărit în pat alături de actrița în vârstă de 58 de ani, și de surorile gemene Marion și Tabitha, 14 ani (vezi poza aici)

Broderick, în vârstă de 61 de ani, a zâmbit de la celălalt capăt al patului, într-o cămașă cu dungi și ochelari.

Urmăritorii de pe rețelele de socializare ai adolescentului au fost încântați de fotografia de familie.

„Ca mamă, asta este o mamă fericită având toți copiii ei împreună!!!”, a scris un utilizator Instagram, potrivit Page Six, în timp ce un altul a numit imaginea „foarte frumoasă”.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick sunt căsătoriți din mai 1997, avându-l pe James în 2002 și pe cele două gemene prin intermediul unei mame surogat șapte ani mai târziu. Cel mai mare copil al cuplului a absolvit liceul în 2021 și ulterior a început primul an la Universitatea Brown din Rhode Island.

Când James a împlinit 20 de ani, actrița a sărbătorit acest moment marcant cu un omagiu emoționant despre cum „s-au schimbat planurile” când s-a născut el.

“Toate sentimentele pe care le cunoscusem vreodată, mai profunde, amplificate și în culori noi și strălucitoare”, a jubilat actrița în octombrie 2022. “Astăzi, caleidoscopul se învârte cu toate amintirile. În toate formele, schimbările și perspectivele glorioase pe care le-ai adus în viețile noastre.”

Marion și Tabitha, la rândul lor, au devenit adolescente în același an.

Copiii lui Parker și Broderick au avut rare apariții pe covorul roșu pentru a-și susține părinții de-a lungul anilor, James participând cel mai recent la premiera filmului „No Hard Feelings”, în iunie.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete