Primele imagini cu fiica Cristinei Bălan. Artista a născut o fetiță

Cristina Bălan a născut pe 30 decembrie o fetiță perfect sănătoasă. Artista a postat primele imagini cu bebelușul pe rețelele de socializare.

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Bălan a adus pe lume o fetiță. Micuța a primit un nume deosebit și rar întâlnit în România, mai exact Nadeea. Artista a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu fiica sa. Cei doi băieți ai vedetei au fost foarte încântați să își cunoască surioara.

„Marea bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune 💕 #NadeeaSofia #TandM #theBălans', a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Câștigătoarea „Vocea României' a avut o naștere ușoară și se simte foarte bine. „Bun venit la noi în familie, iubita noastră surioară, Nadeea Sofia! Noi deja te iubeam încă din burtică, dar acum ne-am topit de dragul tău❣️ Îți vom fi alături la fiecare pas și te vom ține de mână mereu, promitem'.

cristina-balan-a-nascut-o-fetitaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Băieții Cristinei Bălan au sindromul Down

Cristina Bălan a fost în depresie și mărturisește că a fost una dintre cele mai grele perioade pentru ea. În 2013, Cristina Bălan a născut gemeni, iar ulterior a aflat că băieții ei, Toma și Matei, au fost diagnosticați cu sindrom Down. 

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg.

Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală.

În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez', a declarat Cristina Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete