Primele declarații din spital ale Andreei Bălan! Cum se simte artista?

Primele declarații din spital ale Andreei Bălan! Cum se simte artista?

Zilele trecute, Andreea Bălan a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Jurata de la „Te cunosc de undeva' s-a simțit rău și a fost nevoită să se interneze.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Bălan este o femeie puternică care a reușit să depășească cu bine toate momentele dificile prin care a trecut. Aceasta a ajuns din nou la spital, după ce a suferit un abces abdominal.

Pentru că are o mulțime de fani care au fost îngrijorați aflând trista veste, cântăreața i-a liniștit făcând primele declarații pe internet.

Andreea Bălan este sub observația medicilor

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Fosta membră a trupei Andre le-a spus celor din mediul online că acum este mai bine. Luni seara, în urma unor dureri abdominale groaznice, aceasta a ajuns de urgență la spital. Aceasta a avut parte de medici excepționali care au descoperit la timp că are un abces abdominal. Abces pe care au reușit să-l dreneze înainte de operația deja programată.

'Neața dragilor. Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal! Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație', a scris Andreea.

Jurata de la Antena 1 le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea și care au încurajat-o. În contextul actual, vizitele nu sunt permise, însă familia și cei dragi au fost alături de ea și s-au rugat ca totul să fie bine. Andreea este nerăbdătoare să ajungă acasă la cele două fetițe.

„Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara! Vă doresc sănătate tuturor!', a mai spus ea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete