Surpriza din tenis: Cum arată Simona Halep după 10 zile de izolare?

Surpriza din tenis: Cum arată Simona Halep după 10 zile de izolare?

Noul coronavirus se pare că nu iartă pe nimeni. Sportiva care ocupă locul al doilea în clasamentul WTA, Simona Halep a anunțat sâmbătă, 31 octombrie, pe pagina sa de socializare că a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Vedeta s-a autoizolat, până când își va putea face un nou test care ar trebui să iasă negativ. Jucătoarea de tenis își ține la curent fanii despre starea ei de sănătate. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o poză alături de un mesaj, în care trasnmite că se simte bine și a mulțumit tuturor celor care i-au trimis numai gânduri bune.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Mă simt minunat', a scris Simona Halep pe Instagram, zâmbitoare, bându-și cafeaua.

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat că jucătoarea nu știe de unde a luat virusul.

Halep a spus că a respectat toate măsurile sanitare și de protecție când a participat la cele trei competiții (Praga, Roma și Roland Garros), ba chiar a renunțat la US Open pentru a nu se îmbolnăvi. Totuși, sportiva a avut sâmbătă un test pozitiv pentru COVID-19.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete