Primele declarații ale lui Mario Fresh după ce a fost eliminat de la Exatlon: “Mi-a fost dor de toți oamenii de aici, dar cel mai mult de…”

După mai multe săptămâni în care Faimoșii s-au impus în fața Războincilor, a venit momentul eliminării în echipa roșie. Războinicii par să fie într-o formă fizică de invidiat și mai hotărâți ca niciodată să câștige fiecare luptă, lucru care nu este deloc în favoarea echipei roșii.

Fiind jucătorul cu cele mai slabe procentaje din echipa Faimoșilor, Mario Fresh a intrat la duel. Lupta între Mario Fresh și Andrei Botoacă a fost una strânsă, iar în final, Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon. Înainte de duel, în echipa Faimoșilor au existat mici dispute,  Costin Gheorghe fiind împotriva duelului improvizat la vilă prin care s-a decis ca Andrei Botoacă să lupte împotriva lui Mario Fresh.

“În momentul în care toată echipa a pierdut la eliminare, fiecare dintre noi ne asumăm vina, în mod egal. După două luni jumătate  petrecute aici, în care toți am muncit, mi se pare la fel de corect ca și restul de trei băieți, care am putea fi nominalizați, să plece cu șanse egale. Personal mi se pare corectă decizia pe care am luat-o”, a spus Andrei Botoacă, înaintea duelului de eliminare cu Mario.

Primele declarații ale lui Mario Fresh după ce a fost eliminat de la Exatlon

Eliminarea de la Exatlon a fost una grea pentru Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca. Acesta a părăsit competiția cu lacrimi în ochi, mărturisind că ar repeta oricând această experiență. Când a ajuns în România, Mario Fresh, a declarat că deși a trăit momente speciale la Exatlon, în toată această perioadă i-au lipsit familia, prietenii, dar și iubita, Alexia Eram.

“Pot să spun că Exatlon a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea, pe care am trăit-o până acum. N-am trăit atâtea sentimente, atâtea combinații de sentimente în același timp, niciodată, să fiu și supărat și bucuros, în același timp, să trec prin toate stările. Mi-a fost dor de toți oamenii de aici, de acasă și de vechile obiceiuri, de studio, de muzică, de microfon și pot să spun că și de mâncare. Dar, cel mai mult și cel mai mult, mi-a fost dor de familie, de prieteni și de iubită. Costin Gheorghe a fost mentorul meu și cel care m-a ținut în Exatlon atât de mult!”, a spus Mario Fresh.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

Producătoarea filmului „Soldații. Poveste din Ferentari', Ada Solomon, face lumină în scandalul manelelor de la Premiile Gopo 2019

Bănică și Vizante ne arată cum știu bărbații de 40 de ani să se bucure de viață

Ileana Stana Ionescu: Aș face orice să fiți și voi fericiți!'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete