Elena Udrea are probleme cu sarcina: „Nu pot să ies din casă!” Cum se simte fostul ministru al Turismului

Vezi pozele

Elena Udrea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este însărcinată cu gemeni și abia așteaptă să devină mamă. Ea are o relație cu Adrian Alexandrov, care este mult mai tânăr decât ea, însă diferența de vârstă dintre ei nu reprezintă un obstacol în calea iubirii lor.

Recent, Elena Udrea a vorbit într-o emisiune tv despre problemele de sănătate cu care se confruntă, potrivit spynews.ro. Fostul ministru al Turismului a anunțat că ar avea probleme cu sarcina.

Elena Udrea are probleme cu sarcina

„Am problemele de ordin fizic. Nu pot să ies din casă', a spus Elena Udrea, din Costa Rica, într-o intervenție telefonică la România TV.

Elena Udrea este însărcinată cu gemeni, băieți, alături de iubitul ei. Fosta blondă de la Cotroceni a declarat în trecut că a avut grețuri, precum majoritatea femeilor însărcinate și că sarcina evoluează bine.

„Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă', a declarat pentru sursa citată, fostul ministru al Turismului.

Este însărcinată cu gemeni

Elena Udrea trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat cu 11 ani mai tânăr decât ea, pe care timp de ceva vreme, l-a ținut departe de ochii presei. Blonda în vârstă de 44 de ani, ar fi apelat la un tratament de fertilizare în vitro, pe care l-ar fi încercat chiar pentru a treia oară. Se pare că iubitul ei, pe nume Adrian Alexandrov, ar fi insistat ca Elena Udrea să mai încerce o fertilizare in vitro.

Fostul ministru se iubește în secret cu Adrian Alexandrov, încă din vara anului 2016. Adrian este de profesie broker imobiliar, iar pentru o bună perioadă de timp, el a lucrat ca manechin şi a colaborat cu mărci de renume din lumea modei. Deşi nu este la fel de cunoscut precum iubita sa, bărbatul nu este un om care duce lipsa banilor. Tânărul are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Elena Udrea a spus adevărul despre sarcina ei! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima, mai tânăr cu 11 ani decât ea

Elena Udrea a fost exmatriculată de la facultate. Fostul ministru al Turismului nu s-a prezentat la niciun examen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete