Primăvară cu multă iubire: Florin Ristei și Naomi Hedman, mai îndrăgostiți ca niciodată

Primăvară cu multă iubire: Florin Ristei și Naomi Hedman, mai îndrăgostiți ca niciodată

Florin Ristei și Naomi Hedman și-au ținut relația departe de ochii curioșilor încă de la început. Ei s-au cunoscut în urma participării frumoasei sale iubite la emisiunea „X Factor', iar după un schimb de priviri și câteva replici au devenit unul dintre cele mai frumoase cupluri din România.

La începutul relației, Naomi a postat zilnic pe rețelele de socializare poze care mai de care mai incitante de unde reieșea dragostea care plutea în jurul lor. Ulterior, cei doi au devenit mult mai discreți, atât de discreți încât gurile rele au presupus că s-au despărțit.

De fapt, relația lor este destul de serioasă chiar dacă stau departe de ochii curioșilor, iar cu ocazia primei zile de primvăvară, Florin Ristei a surprins-o pe iubita sa cu un frumos mărțisor tradițional, dar și cu gesturi tandre și pline de iubire. Astfel, Naomi a postat o imagine în care cântărețul o sărută dulce pe obraz, aducându-i un zâmbet larg pe față (vezi Galerie Foto).

Fanii fostului câștigător și actualui jurat al concursului „X Factor' așteaptă cu nerăbdare vești noi despre următorul pas al relației lor și cât mai multe poze cu cei doi îndrăgostiți.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete