Prima poză cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley! Cum arată micuța?

Prima poză cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley! Cum arată micuța?

Gina Pistol și Smiley sunt extrem de fericiți de când au aflat că vor fi părinți. La început au fost discreți pentru a se asigura că sarcina decurge cum trebuie.

Imediat ce au aflat că totul este în regula și minunea crește frumos în burtica ei, Gina și Smiley au anunțat pe Youtube faptul că vor fi trei. De când au făcut public vestea, frumoasa blondină este toată numai un zâmbet, vorbește mereu despre fetița ei și nu își ascunde burtica. De curând, Gina a mers la medicul ginecolog și a aflat că toate lucrurile sunt în regulă, iar fetița este perfect sănătoasă.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Surpriza din partea Ginei pentru fanii ei de pe Instagram a fost prima poză cu fetița. Este vorba despre o ecografie în care se vede minunea celor doi. Prezentatoarea emisiunii a dedicat fetiței ei melodia lui Feli, „Două inimi'. O melodie care reprezintă sentimentele frumoase pe care le poate simți o mamă atunci când în pântecul ei mai bate o inimă.

Foto: InstaStory Gina Pistol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete