Prima imagine cu Sylvester Stallone în Rambo V: Last Blood

 

La 72 de ani, Sylvester Stallone nu îmbătrânește, ci devine mai puternic ca niciodată.
Dacă credeai că actorul se va retrage din lumea cinematografiei, te-ai înșelat. Sylvester Stallone se întoarce în rolul care l-a consacrat, pentru ultima pelicula din seria Rambo.
În luna septembrie, Sylvester posta pe rețelele sociale un clip în care ne arata cum se antrenează pentru a fi în formă maximă la filmările lui Rambo 5.

Acum, actorul ne-a surprins cu o nouă imagine. Pe internet circulă imagine a lui Sylvester Stallone din “Rambo 5”. De data aceasta, eroul are un aer de cowboy.

Personajul său se află într-o fermă din Arizona, unde se lupta cu sindromul de stres posttraumatic. Când o prietenă veche de familie, Maria, îi spune că nepoata ei a dispărut în Mexic, Rambo pleacă în căutarea tinerei. Astfel, el descoperă un lanţ de trafic de persoane, ale cărui victime sunt exploatate în scopuri sexuale.
Conform Daily Mail, Stallone va semna regia filmului 'Rambo 5', alături de Adrian Grunberg. Iar premiera filmului va avea loc în cursul anului 2019.

View this post on Instagram

… Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Filmele din franciza “Rambo”, lansate între anii 1982 şi 2008, au avut încasări totale de 727 milioane de dolari.
Sylvester Stallone a devenit legendar prin roluri principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost unul din cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. În 2015 a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul Creed.

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

 

Îți recomandăm și: Filme acțiune – cele mai bune filme de acțiune pe care trebuie să le vezi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete