Prima imagine cu fiicele Valentinei Pelinel! Indira și Rania și-au aniversat ziua numelui

Pe 8 septembrie 2019, în ziua celebrării Sfintei Maria, Valentina Pelinel (38 de ani) a publicat, pe contul personal de Instagram, o imagine în care apare alături de toți cei trei copii ai ei, un fiu și două fiice gemene, Milan (3 ani) și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria (6 luni).

Gemenele fostului model și ale soțului ei, omul de afaceri Cristi Borcea (49 de ani), au aniversat ieri ziua numelui lor, motiv pentru care mama acestora le-a sărbătorit atât în privat, cât și online. Imaginea în GALERIA FOTO!

Prima imagine cu fiicele Valentinei Pelinel! Indira și Rania și-au aniversat ziua numelui

„La mulți ani tuturor celor ce poartă acest nume sfânt și astăzi își sărbătoresc ziua de nume”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii cu cei trei copii ai ei.

Zilele trecute, Valentina Pelinel a primit o veste bună. Cristi Borcea a primit din partea Comisiei de eliberări condiţionate din cadrul Penitenciarului Jilava un aviz favorabil la cererea de eliberare formulată.

„Eu sunt o persoană care vede mereu lucrurile în aspectele lor pozitive. Și aleg întotdeauna să îmi construiesc viața conform valorilor mele.

Buna dispoziție, umorul și echilibrul sunt stări pe care le cultiv în fiecare zi. Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze.

Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi.

Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo”, mărturisea Valentina Pelinel în urmă cu ceva timp, potrivit DC News.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Omul de afaceri are, în total, nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii: Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are un copil dintr-o altă relație extraconjugală.

În prezent, omul de afaceri se află după gratii. Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

Foto: Instagram

Citeşte şi:

Laura Stoica și-a prevestit moartea! Ce s-a întâmplat înainte de cumplitul accident în care și-a pierdut viața?

De ce a murit Liviu Vasilică? Boala care i-a curmat viața la doar 54 de ani

Cristina Șișcanu, pregătită pentru botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Ce ținută a ales?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete