Prima apariție la TV a lui Augustin și Lucian Viziru, după ce s-au certat

Augustin și Lucian Viziru vin la „Roata Norocului', în prima ediție a noului sezon. Cei doi frați au mărturisit recent că nu își prea mai vorbesc din cauza neînțelegerilor pe care le au.

Din 5 martie încep noi ediții ale emisiunii „Roata Norocului', la Kanal D. În fiecare seară de duminică, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc pe micile ecrane, la Kanal D, voie bună și distracție, alături de concurenți gata să rezolve puzzle-urile și să câștige premiile uriașe

Așteptarea a luat sfârșit, cel mai iubit și longeviv show concurs din România, „Roata Norocului' revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediții, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi îndrăgiți prezentatori ai emisiunii de la Kanal D, vor readuce pe micul ecran distracția și voia bună, în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00. „Roata Norocului' vine așadar cu ediții noi, premii uriașe, invitați aleși pe sprânceană, distracție, amuzament, dar și bucuria câștigurilor substanțiale.

În prima ediție, difuzată duminică, 5 martie, provocările puzzle-ului îi vor aduce la Roată pe frații Augustin și Lucian Viziru, invitații vedetă gata să ducă distracția la alt nivel.

augustin-si-lucian-viziruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De ce Lucian și Augustin Viziru nu se mai înțeleg

Invitat la podcastul lui Radu Țilbulcă, „Vin de-o poveste', Augustin Viziru a povestit că relația cu Lucian nu este una tocmai bună. Cei doi își vorbesc foarte rar în ultima perioadă și s-au distanțat.

„E o perioadă, cum au fost multe perioade între mine și Lucian, în care nu ne înțelegem foarte bine. Comunicăm destul de rar. Veșnica poveste a vieții noastre… Nu știu ce ne ține separați așa. Nu înțeleg. Nici mie nu îmi vine să trag către el, nici lui nu îi vine să tragă către mine. Când eu vorbesc despre familie, fratele meu este carne din carnea mea. Eu cu el am crescut, cu el am mâncat din farfurie, cu el m-am jucat, cu el am riscat. Am făcut tot cu el! Faptul că ajungem pe rahaturi să nu mai vorbim sau să vorbim rar și să… e evident că și eu greșesc, și el. Dar nu pot să înțeleg ce poate să intervină între doi frați, că nu există… Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei, nu ne certăm pe nimic. Adică nu… Și totuși nu reușim să dialogăm, să ajungem unul la celălalt, să ne înțelegem punctele de vedere.

„Probabil tot sistemul a făcut să mă cert, să am discuții în contradictoriu cu fratele meu’

Pentru mine e frustrant, pentru că am școala lui tata. Am învățat că cel mai bine este să îți ții familia aproape. Nu am conștientizat asta până nu a apărut Maria. Nu cunoșteam noțiunea de familie și acum îmi e greu să mă adaptez. Când am avut prima relație tot singur eram. Toate schimbările astea, tot ce s-a întâmplat până la vârsta asta, eu am avut noroc. (…) Probabil tot sistemul a făcut să mă cert, să am discuții în contradictoriu cu fratele meu. Dacă eram în pom amândoi… Am și eu vină, dar și el are vină. Sistemul ăsta, alergarea asta, disperarea asta de a alerga și a obține niște chestii de care, de fapt, nu ai nevoie. Rar găsesc care să fie la fel de sinceri ca mine. Eu văd lucruri’, a declarat Augustin Viziru în podcastul lui Radu Țibulcă, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete