Prezentatoarea Ela Crăciun a devenit expert în parenting. Ce curs a absolvit: „,Sunt mândră”

După luni întregi de pregătire intensă, Ela Crăciun a obținut o nouă certificare extrem de importantă și a devenit oficial cu această ocazie coach de parenting conștient, după urmarea unuia dintre cele mai apreciate cursuri din domeniu.

O prezență constantă în emisiunea legendarei Oprah și apreciată deopotrivă de personalități și părinți din întreaga lume, doctor Shafali are cu siguranță una dintre cele mai eficiente metode de parenting și este unul dintre cei mai cunoscuți experți în coaching și importanți psihologi din domeniul parentingului din SUA.

,,Sunt mândră să ajung la finalul uneia dintre cele mai importante și provocatoare experiențe trăite de mine în ultimii ani. Am terminat cursul de coaching cu doctor Shefali, pe care am decis să îl urmez în primul rând pentru mine, pentru a deveni o mamă mai bună pentru copiii mei și în al doilea rând pentru zecile de mii de mămici care-mi sunt alături. Mi-am dorit să învăț de la ea pentru că știam că experiența sa în relația părinte-copil a avut un impact uriaș asupra multor familii.', a declarat Ela Crăciun la finalul celor șase luni de curs intensiv.

După școala de coaching din Israel absolvită de Ela Crăciun, această nouă certificare vine doar să reconfirme statutul său de expert în parenting și succesul avut de celebra mămică și în cariera sa editorială, unde ,, 9 luni fără griji' și ,,12 luni fără griji', cele două volume lansate de ea au avut vânzări record și se află deja la cel de-al treilea tiraj.

Ela Cărciun: „Mi-am examinat emoțiile și blocajele personale'

Despre cele mai importante lucruri învățate de celebra mămică de la acest curs intensiv, chiar ea declară: ,,Am înțeles cât de mult contează dezvoltarea personală a părintelui, întrucât se reflectă direct în educația copiilor. Am învățat tehnici și abordări care m-au ajutat să îmi înțeleg mai bine și să îmi gestionez emoțiile în situații dificile. Mi-am examinat emoțiile și blocajele personale, am depășit obstacol după obstacol pentru a mă transforma într-o versiune mai bună.', concluziona Ela Crăciun.

Are o comunitate imensă, care îi este alături zilnic în marea aventură a vieții ei, cea a creșterii a trei copii, fiecare cu personalități și provocări diferite. Cu toate acestea, misiunea ei este aceea de a fi zilnic cea mai bună versiunea a sa și a învăța constant despre cum putem fi buni părinți și a împărtăși cu alții toate descoperirile sale.

,,Această călătorie de învățare și creștere a fost provocatoare, dar fiecare moment de efort a fost cu adevărat valoros pentru că am înțeles principii care mă vor ghida pentru tot restul vieții. . Cursul de coaching a fost cu siguranță unul dintre cele mai valoroase investiții pe care le-am făcut pentru viitorul meu și abia aștept să împărtășesc cu voi mai multe tehnici pe care le-am descoperit.', a declarat Ela Crăciun.

ela-craciun-expert-parenting-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete