Adele, dezvăluiri despre infecția provocată de propria transpirație

În spatele vieții pline de farmec a celebrităților se ascunde o realitate care diferă radical de percepțiile noastre. Recent, Adele, o figură emblematică a muzicii, a ales să se destăinuie cu curaj despre o problemă de sănătate cu care se confruntă, dezvăluind toate detaliile urâte și exprimându-și în același timp surpriza de a dezvălui astfel de informații private.

Cântăreața a recunoscut deschis că spectacolele sale din Vegas i-au provocat o afecțiune neplăcută a pielii cauzată de ciuperci. Adele, în vârstă de 35 de ani, a susținut că această infecție ar fi cauzată de lenjeria de corp Spanx. Denumită din punct de vedere medical tinea cruris, această infecție fungică afectează zona inghinală, inclusiv partea superioară a coapselor, fesele și partea inferioară a abdomenului.

În timpul recentei sale reprezentații, Adele a făcut remarci pline de umor în fața publicului cu privire la disconfortul său fizic. Ea a afirmat că se simte extrem de caldă și că transpiră, referindu-se în mod amuzant la pieptul ei ca fiind într-o stare de transpirație, în timp ce exclama pe scenă nevoia unui prosop.

Potrivit Bright Side, vedeta a explicat că medicul ei a informat-o că are tinea cruris, spunând:

„Este un pic cam grețos, dar nu știam că există!”.

Mai mult, ea a recunoscut că purta Spanx în timpul spectacolelor sale pentru a-și asigura un aspect aerodinamic, ceea ce o făcea să transpire excesiv.

„Și eu transpir foarte mult, iar asta nu se duce nicăieri. Așa că, practic, stau în propria mea transpirație”, a detaliat ea, mai scrie sursa citată anterior.

Pe un ton glumeț, ea a dezvăluit că medicul ei i-a prescris un tratament pentru mâncărimea inghinală, comparându-se în glumă cu un atlet în timp ce aplica remediul. În altă ordine de idei, Adele a dezvăluit că s-a dedicat din nou ridicării de greutăți, exprimându-și entuziasmul pentru această activitate. După o pauză de trei luni de la rezidența sa din Las Vegas, ea și-a împărtășit entuziasmul de a reveni pe scenă.

Exprimându-și dragostea adevărată pentru spectacole și semnificația acestora în viața ei, cântăreața a dezvăluit cât de mult i-a lipsit publicul în timpul pauzei prelungite. Ea a transmis nerăbdarea ei de a relua spectacolele, subliniind bucuria pe care i-au adus-o și recunoscând schimbarea pozitivă pe care au reprezentat-o.

În timpul spectacolului său, Adele a băut apă cu miere, în timp ce s-a apropiat de public, povestind despre experiențele sale pline de peripeții. Ea a povestit o vacanță plină de viață în Republica Dominicană, unde s-a angajat într-o sesiune de karaoke de patru ore, care a făcut-o să se teamă că își va pierde vocea.

Recunoscându-și îngrijorarea, cântăreața a dezvăluit că a simțit răgușeală și s-a abținut să vorbească timp de două zile după aceea. Reflectând asupra unei alte ocazii, ea a mărturisit cu umor că a tras o noapte albă, realizând că nu mai era pregătită să facă față unor astfel de nopți lungi.

Mulțumită impactului pe care spectacolele din Las Vegas l-au avut asupra vieții sale, vedeta și-a exprimat convingerea că show-ul a revitalizat-o.

În timp ce cariera ei crescuse exponențial, ea a resimțit, de asemenea, o anxietate și o teamă crescute. Ea prețuia să petreacă timp cu câinii, fiul și prietenul ei, bucurându-se de conversațiile cu menajera. Adele aștepta cu nerăbdare weekend-urile în Vegas, deoarece îi dădea sentimentul unei ieșiri în oraș cu prietenii, întinerindu-i spiritul.

Pe lângă talentul său revoluționar și farmecul irezistibil, Adele are într-adevăr și momente de slăbiciune, ca orice alt om.

Foto: Hepta

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete