Previziunile Uraniei. Marte în zodia Racului, evenimentul astrologic care va avea un impact puternic pentru toate zodiile

Marte în zodia Racului

Intrarea lui Marte în zodia Racului este evenimentul astrologic care va avea un impact puternic pentru toate zodiile. Are loc pe data de 16 mai, dar efectele se vor vedea până pe 2 iulie, toate zodiile fiind afectate.

Urania îți spune ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal după intrarea lui Marte în zodia Racului.

Marte în zodia Racului, evenimentul astrologic care va avea un impact puternic pentru toate zodiile

BERBEC

Marte va intra în zodia Racului, iar în ceea ce îi privește pe Berbeci, acesta va tranzita sectorul casei, familiei, patrimoniului, dând o notă de dinamism. Începând cu data de 16 mai, Berbecii vor fi nevoiți să reziste în fața unor necazuri sau presiuni și să se-ngrijească de conservarea bunurilor și a relațiilor de familie.

Previziunile complete pentru zodia Berbec, aici.

Intrarea lui Marte în zodia Racului va fi ocazia perfectă pentru ca Taurii să fie mult mai comunicativi. Vor acumula informații, dar vor traversa și o perioadă dificilă în care idei, convingeri, idealuri și determinări personale vechi de 14 sau chiar de 28-30 de ani, pot da naștere unei crize de  conștiință și pot duce la decizii majore.

Previziunile complete pentru zodia Taur, aici.

GEMENI

Gemenii vor câștiga sume importante de bani de pe urma muncii lor, iar Marte în zodia Racului îi va determina să fie mai chibzuiți.

Previziunile complete pentru zodia Gemeni, aici.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și chiar dacă acest eveniment astrologic ar trebui să fie benefic pentru acești nativi, în realitate, nu le va fi deloc favorabil. Racii își pierd entuziasmul, interesul, îndreptându-se către delăsare, dezinteres, aroganță, mândrie și permițând nedreptățile.

Previziunile complete pentru zodia Rac, aici.

Marte în zodia Racului pune presiune pe cei născuți în zodia Leu, obligându-i să accepte anumite condiții, lucru care nu este tocmai pe placul lor.

Previziunile complete pentru zodia Leu, aici.

FECIOARĂ

Relațiile de prietenie ale Fecioarelor vor avea de suferit din cauza intrării lui Marte în zodia Racului. Până pe 2 iulie pot să apară conflicte, atitudini mai crispate, iar acești nativi pot avea rezerve în ceea ce îi privește pe cei din jur.

Previziunile complete pentru zodia Fecioară, aici.

BALANȚĂ

Influențate de intrarea lui Marte în zodia Racului, Balanțele vor lupta pentru funcția, rangul, puterea și imaginea pe care o au în public. Își doresc să se afirme, să aibă un alt statut, iar acest lucru este pe cale să se întâmple în săptămânile următoare.

Previziunile complete pentru zodia Balanță, aici.

SCORPION

Scorpionii vor fi entuziasmați, dornici să se implice în proiecte importante și să își asume responsabilități, însă acest lucru se va întâmpla doar în următoarele 3 săptămâni. După acest interval, mai exact la jumătatea lunii iunie, viața lor se poate complica, întâlnesc obstacole și de multe ori vor avea tendința să abandoneze ceea ce au început.

Previziunile complete pentru zodia Scorpion, aici.

SĂGETĂTOR

Marte în zodia Racului înseamnă pentru Săgetători o influență în sectorul banilor, bunurilor și serviciilor înlesnite de persoane particulare sau de instituții în beneficiul nativilor. Vor face eforturi pentru a debloca niște bani, dar începând cu 13 iunie, pot să apară ostilitățile, limitele și blocajele

Previziunile complete pentru zodia Săgetător, aici.

CAPRICORN

Dezvoltarea personală a Capricornilor va avea de suferit din cauza intrării lui Marte în zodia Racului. Acești nativi își pot pierde încrederea în sine.

Previziunile complete pentru zodia Capricorn, aici.

VĂRSĂTOR

Dacă până acum au avut afecțiuni care au evoluat lent, începând cu 16 mai, atunci când Marte va intra în zodia Racului, Vărsătorii pot întâmpina probleme de sănătate grave. Bolile care nu îi deranjau pot căpăta forme acute, în special pe fond de stres.

Previziunile complete pentru zodia Vărsător, aici.

PEȘTI

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și își va începe tranzitul  în sectorul sentimentelor, al creativității și al relațiilor dintre părinți și copii pentru Pești. În următoarele săptămâni, acești nativi vor fi mai sensibili, dar după 13 iunie, există riscul să se confrunte cu sentimente tulburi și slăbiciuni mai vechi.

Previziunile complete pentru zodia Pești, aici.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Horoscop 16 mai, o zi în care sunt valabile toate legile lui Murphy

Cele mai pasionale zodii. Acești nativi sunt lipsiți de inhibiții!

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 mai 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop