Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Capricorn?

Luna Nouă se formează în zodia Capricorn pe data de 26 decembrie, iar acest eveniment astrologic are o importanță majoră pentru toți nativii zodiacului. 

Urania îți spune la ce ar trebui să te aștepți în perioada imediat următoare și ce va aduce nou Luna Nouă în Capricorn pentru fiecare zodie în parte.

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Capricorn?

BERBEC

Luna Nouă în Capricorn aduce în discuție un element cu o importanță majoră pentru ascensiunea Berbecilor. Începând de acum, acești nativi trebuie să fie foarte atenți la acest aspect, mai ales în momentul în care sunt nevoiți să ia decizii importante.

TAUR

Este un moment al schimbărilor majore pentru cei născuți în zodia Taur. Este vorba despre o etapă nouă, un moment în care acești nativi trebuie să renunțe la ideile și principiile vechi și să adopte lucruri noi. Tot acest proces se va dovedi destul de dificil, însă Luna Nouă în Capricorn îi va ajuta pe Tauri să depășească momentele delicate.

GEMENI

Luna Nouă în Capricorn va avea o influență puternică asupra sectorului financiar, în cazul Gemenilor. Acești nativi vor fi nevoiți să dea nenumărate telefoane pentru a rezolva problemele apărute în această zonă, iar liniștea sărbătorilor va fi tulburată de acest aspect mai puțin plăcut.

RAC

În cazul Racilor, Luna Nouă în Capricorn pune accentul pe relațiile parteneriale sau pe cele de cuplu. Nativii vor deveni mai conștienți de importanța acestora și le vor trata cu o mai mare responsabilitate.

Pentru Lei, Luna Nouă în Capricorn vine cu schimbări notabile în zona relațiilor de muncă. Contextul astral precipită deciziile, iar acești nativi vor fi tentați să ceară modificări în ceea ce privește felul în care muncesc, sunt retribuiți sau chiar pot lua în calcul o pensionare.

FECIOARĂ

Este o perioadă complicată pentru Fecioare și asta pentru că vor avea impresia că sentimentele și convingerile lor mai vechi le afectează viața personală. Luna Nouă în Capricorn îi obligă pe acești nativi să își recunoască limitele personale sau anumite adevăruri nu tocmai simplu de acceptat.

BALANȚĂ

Relațiile cu cei dragi ale Balanțelor vor fi influențate de Luna Nouă în Capricorn. Cei născuți în această zodie pot lua decizii pripite în perioada imediat următoare.

SCORPION

Chiar dacă este perioada vacanței, Luna Nouă în Capricorn îi determină pe Scorpioni să se concentreze pe zona pregătirii profesionale, să învețe lucruri noi. Acest aspect va fi o necesitate, iar în anumite cazuri chiar o urgență.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Capricorn le aduce Săgetătorilor schimbări în sfera profesională. Acești nativi pot lua o decizie inspirată care să le aducă mai mulți bani. Încep o nouă etapă care le va fi favorabilă pe toate planurile.

CAPRICORN

Luna Nouă formată în semnul lor zodiacal favorizează schimbarea, începutul unor proiecte noi, de succes, ceea ce înseamnă că cei născuți în această zodie trebuie să profite la maximum de acest context.

VĂRSĂTOR

Stresul nu va mai fi o problemă pentru Vărsători. Luna Nouă în Capricorn le oferă acestor nativi un suport energetic extrem de util.

PEȘTI

Luna Nouă în Capricorn îi determină pe cei născuți în zodia Pești să fie mult mai hotărâți și să aibă puterea de a lua decizii foarte importante. A venit momentul să renunțe la anumite persoane sau, din contră, să le accepte cu toate defectele lor.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Soarele în Capricorn, momentul ideal pentru a-ți pune ordine în viață. Previziunile Uraniei

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 21 – 27 decembrie 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop