Horoscop 22 decembrie. Zodia care se confruntă cu o problemă fără soluție

horoscop 22 decembrie

Horoscop 22 decembrie. Ziua de azi le aduce unor nativi nativi multă melancolie, altora – lupte interioare, în timp ce alții se vor confrunta cu tot felul de mici neajunsuri, dar suficient de importante pentru a le da ziua peste cap. O zodie se confruntă cu o problemă aparent fără soluție.

BERBEC

Contextul astral favorizează, azi, o mai mare sensibilitate și emotivitate, dar, totodată, vă poate aduce și ocazia de a trece la un alt nivel în viața personală. Acest aspect se poate traduce fie prin apariția, în viața voastră, a unui nou partener de cuplu, sau, dimpotrivă, prin încheierea unei relații disfuncționale.

TAUR

Sunteți destul de nemulțumiți de voi, de lucrurile care s-au întâmplat în viața voastră în ultima perioadă. Duceți niște lupte interioare destul de grele, din care nu știți cum să ieșiți. Tot ce trebuie să faceți este să descoperiți sursa nemulțumirii voastre. Dar, atenție. Aceasta sursă a nemulțumirii se află întotdeauna înăuntrul nostru, nu este niciodată reprezentată de acțiunile celor din jur, ci de modul în care ne raportăm la aceste acțiuni ale lor.

GEMENI

Aveți o energie ieșită din comun, iar azi veți reprezenta o sursă de inspirație pentru cei din jur. De altfel, aceștia vor căuta azi, mai mult ca în alte dăți, compania voastră, și chiar vă vor mărturisi admirația pe care o au față de voi. Acest lucru nu va face decât să să crească stima de sine.

RAC

Contextul astral al zilei influențează cu precădere sectorul sănătății, și nu neapărat într-un sens pozitiv. Vă resimțiți după munca depusă și stresul acumulat în ultimele zile. Prin urmare, s-ar impune mai multă odihnă, atenție la alimentație și evitarea activităților solicitante.

LEU

Ziua de azi pare a fi una liniștită, asta până pe la prânz când cineva, cel mai probabil un coleg de serviciu, vă contactează pentru a vă atrage atenția că, de câteva zile, a apărut o problemă la serviciu. Sunteți anunțați abia azi întrucât respectivul coleg alături de alții au încercat să o rezolve, dar se pare că aceasta s-a adâncit. Sfaul nostru este să nu vă impacientați peste măsură, pentru că există, totuși, posibilitatea ca respectivul coleg să exagereze și să vă prezinte lucrurile deformat, întrucât chiar așa le percepe el. Așteptați până mâine să vedeți despre ce e vorba pentru a vă face o părere și a vedea ce aveți de făcut în continuare.

FECIOARĂ

Dacă considerați că sunteți nedreptățiți, nu aveți altceva de făcut decât să luptați pentru dreptate şi corectitudine, cu credința că adevărul va ieşi la lumină! Indiferent de lucrurile care vi se reproşează, veți avea și un câștig, acela de a înţelege un mesaj important pentru dezvoltarea voastră viitoare.

BALANȚĂ

Este un moment prielnic pentru a observa cu mai multă atenţie şi determinare ceea ce aveți de schimbat la voi şi la comportamentul vostru. Încercați să renunțați la spiritul critic care vă este atât de caracteristic! Nu fiți critici nici cu cei din jur, nici cu voi. Acceptați-vă greșelile și limitele, căci nimeni nu este perfect.

SCORPION

Azi, vă este suficient să vă înţelegi bine cu cei cu care interacționați, iar asta vă oferă o stare de bine pe toate planurile. Contextul astral favorizează comunicarea facilă. Este un moment prielnic pentru a lua decizii de viitor împreună cu partenerii (de afaceri, de cuplu).

SĂGETĂTOR

Azi, ați putea lua o decizie surprinzătoare pentru cei din jur, dar beneficiați de suficientă intuiţie pentru a şti că aveți dreptate! Drept urmare, nu e cazul să vă lăsați influenţați de ceea ce vi se spune, căci știți cel mai bine ce aveți de făcut.

CAPRICORN

Un anumit element care apare azi în calea voastră – poate fi o melodie, o secvență dintr-un film sau o poză mai veche are puterea de a vă arunca în butoiul cu melancolie. Vă leagă niște amintiri foarte puternice de persoane împreună cu care ați petrecut întrecut, dar de care v-ați despărțit brusc și nu neapărat din dorința voastră.

VĂRSĂTOR

Azi, viaţa de familie este cea de care vă preocupă în mod special. Ca atare, puteți duce la îndeplinire activităţi ce sunt legate de casă, de confort, de linişte interioară şi de cei dragi.

PEȘTI

Azi, nu sunteți foarte concentrați pe relaţia cu cei din jur, căci vă doriți să petreceți mai mult timp singuri. Această decizie ar putea dăuna relaţiei în care sunteți implicați. Pe de altă parte, v-ar face bine să stați puțin, măcar preț de câteva ore, singuri, voi cu gândurile voastre.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop