Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 21 – 27 decembrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalele aspecte astrologice ale săptămânii sunt intrarea Soarelui în zodia Capricornului și formarea aspectului de Lună Nouă în Capricorn, care vor aduce evenimente semnificative în viața nativilor.

Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 21-27 decembrie 2019.

BERBEC

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 stă sub semnul indiferenței sau non-implicării în conflictele gratuite și complicate, și asta ca urmare a faptului că mintea voastră stă la vacanță și la relaxare.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 este marcată de eforturi de a menține echilibrul în relațiile de serviciu, dar și de dorința de a nu vă consuma rezervele de energie și de a trăi cumpătat.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 este marcată de posibile nemulțumiri la locul de muncă, provocate de relațiile interumane sau de unele măsuri care vi se par abuzive sau nedrepte față de voi.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În perioada care urmează, va trebui să faceți eforturi susținute pentru a menține echilibrul în viața de familie dar și pentru a face față unor presiuni venite dinspre latura conjugală, care pot complica atât relațiile interumane cât și activitatea curentă în casă și în gospodărie.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 este marcată de nemulțumiri privitoare la felul în care funcționează gospodăria sau relațiile de familie. Pot avea loc scurte conversații care, cu tact și diplomație, pot corecta o neînțelegere în relațiile cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali sau participanții la discuții într-un cadru oficial.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 21-27 decembrie 2019, nu este exclusă o situație enervantă care să vă oblige să aveți reacții născute din nemulțumire. Unii dintre voi pot descoperi că au fost mințiți sau păcăliți mai ales de către persoanele mai puțin apropiate lor care au crezut că nu riscă nimic dacă trunchiază sau ascund adevărul.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 este marcată de griji materiale, neconcordanțe financiare (plăți neonorate, întârziate, efectuate parțial). În această perioadă, puteți avea intervenții verbale într-un cadru oficial sau dialoguri cu reprezentanții unor instituții și organizații menite să rezolve o neînțelegere. Deși această perioadă este asociată cu zile de sărbătoare și, implicit, de veselie, de „uitare a grijilor', unii dintre voi vor simți nevoia unor clipe de calm, izolare și meditație necesare înaintea unei decizii esențiale.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 este marcată de evenimente, situații speciale care creează dezorientare interioară, criză a principiilor de viață sau demobilizare față de un proiect profesional ori îndoială față de o decizie, neîncredere față de viitorul unui demers pe care vă gândiți foarte serios să-l abandonați.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 este marcată de gânduri, îndoieli, analize, răscoliri sau nemulțumiri interioare care se pot constitui ca factori de stres. De asemenea, vă puteți confrunta cu discrete stări organice, modificate pe termen scurt, care pot avea un substrat fiziologic real sau care pot fi doar consecința unui psihic afectat de evenimentele exterioare care vă solicită excesiv.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna care urmează, veți avea motive de îndoială față de un prieten sau față de un grup de cunoscuți de care v-ați apropiat printr-un proiect comun de viață și activitate. Universul vostru interior este modelat de dorința de a rămâne optimiști față de un proiect ori de a-l aborda cât mai corect cu putință.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 21-27 decembrie 2019 este marcată de dificultăți de administrare a puterii pe care v-o conferă funcția. Sunt posibile tentative de destabilizare a voastră prin discreditări abile, discrete, greu de contracarat. Poate fi vorba despre un fel de luptă cu „umbrele' în situația în care sunteți înconjurați de rivali. Vestea bună este că puteți primi un sfat util, un ajutor sau o susținere într-un proiect sau în cazul unei propuneri de promovare (laudă, recomandare, garanție profesională acordate de o persoană cu notorietate sau cu mare credibilitate).

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 21-27 decembrie 2019, veți resimți nevoia de a evada din cotidian și de a vă proiecta într-o lume superioară (lumea culturii, a artei, a religiei, a credinței, a filosofiei). Unii dintre voi poate nu simt să evadeze în acest mod, dar asta nu înseamnă că sufletul vostru nu tânjește după „altceva', mai bun, mai frumos, mai mulțumitor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop