Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Venus în Berbec?

Previziunile Uraniei Venus în Berbec

Unul dintre evenimentele astrologice cu o importanță majoră în această săptămână este intrarea lui Venus în Berbec. Acest lucru s-a întâmplat pe 8 februarie, însă tranzitul va dura până pe 5 martie, interval de timp în care toate zodiile vor simți diverse schimbări.

Urania îți spune la ce ar trebui să te aștepți în perioada imediat următoare și cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Venus în Berbec.

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Venus în Berbec?

BERBEC

Venus în semnul lor zodiacal va reprezenta pentru Berbeci o ocazie bună să își recapete încrederea în ei. Acești nativi vor fi mai curajoși, vor avea o stare de spirit bună, dar vor fi și foarte nerăbdători, riscând astfel să dea dovadă de imprudență. Contextul astral poate amplifica factorii de stres în cazul acestor nativi.

TAUR

Poate că în această săptămână nu vor sesiza schimbări notabile, însă până pe 5 martie, datorită intrării lui Venus în Berbec, Taurii vor reuși să se mobilizeze mult mai repede și să rezolve o serie de lucruri care până acum erau neclare.

GEMENI

Relațiile de prietenie ale Gemenilor vor sta sub semnul întrebării în perioada imediat următoare. Dacă în trecut nu existau probleme, acum, nemulțumirea sau neîncrederea chiar pot pune capăt acestor legături.

RAC

Tranzitul planetei Venus prin zodia Berbecului le va fi de mare folos Racilor atunci când vine vorba despre sectorul carierei. Acești nativi se vor bucura de simpatia persoanelor cu care lucrează, vor fi lăudați și susținuți în toate demersurile lor. Cu toate acestea, există riscul să apară și mici divergențe sau contradicții.

LEU

Până pe 5 martie, Leii vor avea în fața lor o mulțime de oportunități de care ar fi bine să profite. Venus în Berbec aduce în viața acestor nativi șansa de a începe proiecte importante sau de a-și aprofunda studiile.

FECIOARĂ

Venus în Berbec le aduce Fecioarelor mai mulți bani în cont. Cu toate că nu va fi vorba despre un câștig major, suma de bani le va fi de folos celor născuți în această zodie.

BALANȚĂ

Relațiile parteneriale ale Balanțelor se vor îmbunătăți până pe 5 martie și asta datorită intrării planetei Venus în Berbec. Cu toate acestea, lucrurile se vor întâmpla treptat pentru Balanțe, iar schimbările în bine se vor vedea abia după data de 14 februarie.

SCORPION

Scorpionii pot considera intrarea planetei Venus în zodia Berbecului drept un ajutor important în planul sănătății. Datorită acestui tranzit vor reuși să se vindece mult mai ușor în cazul în care suferă de anumite boli, dar și să își protejeze organismul de accidente.

SĂGETĂTOR

Relațiile sentimentale ale Săgetătorilor se vor îmbunătăți, dar doar după data de 14 februarie. Până atunci, nu este exclus să apară încurcături, iar acești nativi să fie confuzi în legătură cu anumite aspecte.

CAPRICORN

Chiar dacă Venus în Berbec îi determină pe Capricorni să fie mai dinamici la capitolul comunicare, beneficiile acestui aspect se vor vedea abia după 14 februarie. Până atunci, acești nativi pot fi puși în situația de a face față anumitor conflicte.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători, Venus în Berbec este o ocazie perfectă pentru a-și lămuri anumite nedumeriri și pentru a-și completa diferite goluri existente în pregătirea lor școlară. Vor primi multe sfaturi și avertismente care se vor dovedi foarte utile.

PEȘTI

Peștii vor avea doar de câștigat pe plan financiar. Venus în Berbec îi va ajuta să facă economii, dar și să câștige bani în plus.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

3 zodii care se îmbogățesc în 2020. Este anul lor de glorie!

Care este vibrația anului 2020? Iată cum ne va influența viața acest aspect!

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop