Horoscop 9 februarie. Zodia care va fi pusă în fața unei situații greu de gestionat

horoscop 9 februarie

Horoscop 9 februarie. Contextul astral al zilei ne face să fim mai emoționali și mai sensibili. Dorința de a ne face remarcați va fi mai puternică decât până acum și vom avea tendința de a ne arunca în tot felul de lupte, inclusiv în lupte interioare, cu noi înșine. O zodie va fi pusă în fața unei situații greu de gestionat.

BERBEC

Contextul astral al zilei vă face mai emoționali și mai sensibili. Vă copleșesc amintiri din trecut ale unor situații care v-au făcut fericiți la vremea respectivă și după care acum tânjiți. Poate că ar fi timpul să vă reîntoarceți în prezent, să vă bucurați de el și să lăsați trecutul la locul lui.

TAUR

Azi, duceţi adevărate lupte interioare cu voi înșivă. Criticul vostru interior este foarte dur și determinat să vă facă să vă simțiți vinovați până și de cele mai banale lucruri. Încercați să nu fiți prea duri cu voi înșivă, nu aveți niciun motiv s-o faceți. Orice om este suspus greșelii. Dacă ați greșit, învățați-vă lecția, faceți-vă promisiunea că data viitoare o să faceți lucrurile mai bine, acceptați-vă greșeala și încetați să vă mai reproșați lucruri.

GEMENI

Sunteți puși în fața unei situații greu de gestionat care apare în familia voastră. Sunteți între ciocan și nicovală, vedeți clar unde este adevărul în disputa dintre membrii familiei voastre, dar vă doare inima să-i arătați aceluia care greșește că greșește. Evitați să intrați într-un scandal, dar nu este rău să-l trageți deoparte pe cel pe care-l considerați vinovat de această situație și să-i arătați într-un mod cât se poate de diplomat unde greșește.

RAC

Azi, aveți tendința de a intra în conflicte cu cei din jur, mai cu seamă cu partenerul de viață. Sunteți nemulțumiți de tot ce se petrece în jurul vostru și nimeni nu reușește să vă intre în grații. Nu sunt excluse momente de dușmănie și rivalitate.

LEU

Azi, ați putea întâmpina neplăceri, disconfort într-o deplasare, într-o vacanță. Dacă v-ați planificat o călătorie, nu este exclus să aveți parte de ceva obstacole care să vă întoarcă din drum. Luați lucrurile așa cum sunt, nu toate sunt în aria voastră de control.

FECIOARĂ

Azi, aveți planuri mărețe care vă motivează, dar vă și epuizează. Cei dragi vă reproșează că visați cu ochii deschiși, că nu se pot înțelege cu voi pentru că sunteți concentrați pe țelurile voastre mărețe.

BALANȚĂ

Ați ajuns într-un moment al vieții voastre în care vă dați seama cât valorează timpul. Decideți să nu mai lăsați timpul să se scurgă inutil și să profitați la maximum de fiecare clipă a vieții voastre. O decizie cum nu se poate mai înțeleaptă.

SCORPION

Traversați un moment în care trebuie să faceți o alegere importantă. Aveți mai multe variante și nu vă puteți decide asupra căreia să vă opriți. Sfatul nostru este să vă ascultați numai și numai instinctul.

SĂGETĂTOR

Azi, aveți nevoie de puțin ajutor și vă vin în minte niște prieteni la care ați putea apela. O să aveți, însă, surpriza să constatați că unii se vor eschiva, găsind fel de fel de scuze și pretexte ca să nu vă ajute.

CAPRICORN

Primiți niște critici, unele justificate, altele mai puțin justificate, și nu reușiți să vă desprindeți de ele. Vă strică ziua și aproape că nu reușiți să vă vedeți de ale voastre. Criticul vostru interior își face treaba și vă face să vă simțiți foarte vinovați. Nu vă face bine să-l ascultați încontinuu. Amintiți-vă cât valorați și mai amintiți-vă că nimeni nu e fără de greșeală.

VĂRSĂTOR

Azi, nu veți fi chiar în apele voastre. Pot apărea niște probleme de sănătate, nu neapărat grave, dar de natură să vă împiedice să vă desfășurați activitățile curente. Din acest motiv, niște planuri s-ar putea anula.

PEȘTI

Aveți o dorință intensă de a vă face remarcați. Sunteți foarte siguri pe voi și simțiți nevoia ca și cei din jur să vadă același lucru. Aveţi nevoie de aprecieri, de validare, dar nu uitaţi că voi valoraţi mult, indiferent dacă cei din jur văd sau nu lucrul ăsta.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop