Presupusa amantă a Prințului William n-a lipsit de la încoronare! Cum a apărut Rose Hanbury la evenimentul istoric

Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, a fost în trending pe rețelele de socializare pentru apariția sa la încoronarea Regelui Charles al III-lea, sâmbătă, 6 mai.

Ceremonia de încoronare a regelui Charles și a reginei Camilla a fost cel mai mediatizat eveniment al anului din Marea Britanie. Se zvonea că printre invitații la încoronare ar fi și Rose Hanbury, iar mulți au încercat să găsească dovezi ale prezenței vedetei britanice la ceremonia istorică din cauza presupusei sale aventuri cu Prințul de Wales.

“Unde este Rose Hanbury?”, e întrebarea care a făcut vâlvă pe rețelele de socializare, deoarece se crede că relativa ei apropiere de familia regală i-a asigurat prezența la eveniment. Totodată, soțul ei e lordul de onoare al regelui.

Rose, potrivit unui cont de socializare, a fost fotografiată alături de soțul ei chiar în spatele corului din Westminster Abbey. Nu numai că soțul lui Hanbury a făcut parte din ceremonie, dar se pare că și fiul ei a fost implicat.

Prințul și Prințesa de Wales la încoronareSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Au existat zvonuri că prezența ei la încoronare i-ar putea lua zâmbetul lui Kate Middleton. Dar, acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât Prințesa de Wales a fost numai zâmbete și foarte bine dispusă pe tot parcursul ceremoniei.

La eveniment, Kate Middleton a ales o ținută încărcată de semnificații sentimentale la sosirea la Westminster Abbey pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea. Prințesa de Wales a apelat la designerul rochiei sale de mireasă, Alexander McQueen, pentru a crea ansamblul alb pe care l-a purtat la slujbă. Rochia a prezentat flori brodate reprezentând Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord, care au fost încorporate și în rochia ei de mireasă.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete