Omagiul pe care i l-a adus Kate Middleton Prințesei Diana la încoronare! Nu și-a uitat soacra

Deși nu s-au cunoscut niciodată, Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, mama Prințului William, la încoronarea Regelui Charles, evenimentul istoric care a avut loc pe 6 mai.

Kate Middleton a ales o ținută încărcată de semnificații sentimentale la sosirea la Westminster Abbey pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea. Prințesa de Wales a apelat la designerul rochiei sale de mireasă, Alexander McQueen, pentru a crea ansamblul alb pe care l-a purtat la slujbă. Rochia a prezentat flori brodate reprezentând Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord, care au fost încorporate și în rochia ei de mireasă.

Cu toate acestea, nu s-au oprit aici. Kate Middleton a ales, de asemenea, să poarte o pereche de cercei care au aparținut cândva Prințesei Diana la această ocazie importantă. Creațiile cu diamante și perle i-au fost dăruite Dianei de către prințul Charles de atunci, înainte de nunta lor din 1981.

Nu este nici pe departe prima dată când Kate îi aduce un omagiu Dianei. Deși nu s-au întâlnit niciodată, stilul Dianei și stilul lui Kate Middleton au multe în comun: de la ținutele regale de la încoronare, până la alte apariții elegante și impecabile.

Coronation of King Charles III_SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

La mai bine de 20 de ani de la moartea sa prematură, stilul unic al Dianei rămâne încă relevant, prințesa de Wales continuând să se inspire din arhiva sa de ținute, dând adesea o nouă viață ținutelor purtate acum multă vreme.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete