Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea: „În fiecare relație am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia”

Florentina Raiciu a intrat în atenția presei în urmă cu câțiva ani de zile când s-a speculat că era amanta lui Laurențiu Reghecampf pe vremea când acesta era căsătorit cu Anamaria Prodan. Atunci nu a acordat niciun interviu, însă acum a rupt tăcerea.

Florentina Raiciu, care a pozat de mai multe ori în Playboy, a recunoscut că de-a lungul relațiilor pe care le-a avut a mai și greșit. Îmi pare rău că i-a iertat de prea multe ori pe bărbații pe care i-a avut lângă ea.

„Am iertat, chiar și atunci când nu trebuia! Nu sunt un robot, sunt om. Nu sunt o mășinărie, fac la greșeli câte fire de păr am în cap. Fiecare bărbat a fost diferit. Nu am un șablon, un tipar al bărbatului ideal. Cred că în fiecare relație am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia. Bărbatul nu se schimbă pentru că vrei tu, pentru că iubești tu, se schimbă dacă își dorește el. Te pot iubi în toate formele și culorile, te fac să simți, nu să știi că te iubesc, să simți până în măduva oaselor. Pot fi orice femeie într-una singură, doar că nu e de ajuns.

„Dacă nu se întâmplă ca partenerul să te iubească așa cum o faci tu, asta supără, deranjează'

Dezamăgirea apare în momentul când vrem să fim iubiți în felul dorit de noi. Dacă nu se întâmplă ca partenerul să te iubească așa cum o faci tu, și nu este la fel de corect ca și tine, indiferent de cauze, circumstanțe, asta supără, deranjează. Asta nu înțelegem noi, dar ca spectator e într-un fel, când trăiești povestea este diferit. E ușor să stai deoparte și să arunci cu piatra când habar n-ai despre ce vorbești', a explicat aceasta într-un interviu pentru Fanatik.

florentina-raiciu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În același interviu, Florentina Raiciu a mai recunoscut cât a suferit din dragoste. „Pe plan personal am iubit și am fost iubită, dar și dezamăgită. Am suferit cu fiecare relație care a luat sfârșit, m-am consumat enorm de fiecare dată. Așa iubesc și trăiesc eu, cu cea mai mare intensitate. Pun pasiune, emoție, cred că orice este posibil dacă există credință și iubire, dacă nu ai vreo boală nevindecabilă sau nu încetezi din viață. Restul sunt povești', a mai zis ea.

Chiar dacă a pătimit multe din iubire, ea continuă să creadă în dragoste. „Cred în iubire absolută sau nimic. Am căzut de multe ori. Ce am simțit? Durere fizică nu o simți, că nu te bate cineva, e o stare de neexplicat în cuvinte. Mai am eu o vorbă, că iubirea o simți din stomac, simți un gol atunci când e ceva bun, sau efectiv te doare, te faci ghem și stai așa până trece.

Uneori simt sau arăt total contrariul, alteori mă închid în mine și nu vorbesc cu nimeni. Când închizi în tine anumite dureri și nu există nici o supapă, la un moment dat explodează, și corpul tău se îmbolnăvește. Corpul tău, mintea ta, după caz, și apoi tu singură deschizi supapa că nu mai ai aer, eliberezi toată presiunea, tragi aer în piept și realizezi singură, fără nici un ajutor, că ești puternică, neștiind că poate te confrunți cu o depresie. Deși ești un om vesel, pozitiv, frumos, doar tu te poți ajuta. Mi-a fost greu să accept că nu toate trebuie să-mi iasă și dacă nu ies, ceva undeva mai bun mă așteptă!', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete