Poziții de dormit: poziții corecte vs poziții incorecte

Dr Tarek Nazer, medic specialist ortopedie și traumatologie, ne-a vorbit despre 3 dintre cele mai comune poziții de dormit. Ca o noutate, am avut ocazia să le vedem și exemplificate.

Am aflat, astfel, ce înseamnă, de fapt, o poziție corectă în pat, care sunt cele mai sănătoase poziții de somn, dar și cele mai nerecomandate, care, pe termen lung, ne pot dăuna. De asemenea, am putut vedea cât de ușor se poate transforma o poziție corectă într-una incorectă, și invers.

Am aflat, totodată, care sunt avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre cele 3 poziții de dormit, dar și cum trebuie să arate perna și salteaua pentru a favoriza o poziție corectă în pat și un somn odihnitor.

Restul informațiilor se regăsesc în materialul video.

Dr Tarek Nazer este medic specialist ortopedie și traumatologie, cu supraspecializare în patologia membrului inferior. A profesat timp de 5 ani în Marea Britanie, având privilegiul să lucreze alături de medici ortopezi renumiți la nivel mondial, printre care Mr. Hirst, medicul echipei Manchester United. S-a întors în România, iar în prezent, își desfășoară activitatea în clinica proprie din București, unde pacienții beneficiază de cele mai noi metode de tratament și de intervenții chirurgicale artroscopice, minim invazive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Video