Poziția corectă la birou. Ce riști dacă nu o respecți

Dr Tarek Nazer, medic specialist ortopedie și traumatologie, ne-a vorbit despre poziția corectă la birou. Din necunoaștere sau din comoditate, majoritatea dintre noi adoptă poziții deficitare de stat la calculator, care, în timp, au consecințe dintre cele mai nefericite. 

Prin urmare, am aflat ce presupune o poziție corectă la calculator, cum putem transforma o poziție incorectă într-una corectă, în ce mod ne afectează o poziție inadecvată, dar și cum trebuie să arate scaunul care favorizează o poziție corectă la birou.

Despre toate acestea, în materialul video de mai sus.

Dr Tarek Nazer este medic specialist ortopedie și traumatologie, cu supraspecializare în patologia membrului inferior. A profesat timp de 5 ani în Marea Britanie, având privilegiul să lucreze alături de medici ortopezi renumiți la nivel mondial, printre care Mr. Hirst, medicul echipei Manchester United. S-a întors în România, iar în prezent, își desfășoară activitatea în clinica proprie din București, unde pacienții beneficiază de cele mai noi metode de tratament și de intervenții chirurgicale artroscopice, minim invazive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Video