Povești neștiute despre Amy Winehouse dezvăluite de mama sa

Amy Winehouse

Mama lui Amy Winehouse este pregătită să împărtășească povestea regretatei sale fiice.

Janis Winehouse va spune povestea fiicei sale într-un documentar, intitulat „Amy Winehouse: 10 Years On', pentru a marca 10 ani de la moartea ei. Motivul cu adevărat copleșitor este că mama vedetei se luptă cu scleroza multiplă de 8 ani, iar aceasta reprezintă o amenințare asupra amintirilor ei despre Amy.

„Nu cred că lumea a cunoscut-o pe adevărata Amy, cea pe care am crescut-o eu. Aștept cu nerăbdare oportunitatea de a oferi o altfel de imagine a rădăcinilor ei și o perspectivă mai profundă asupra adevăratei Amy', a spus ea într-un comunicat de presă, potrivit BBC.

Filmul va include interviuri cu prietenii și familia Winehouse și adoptă stilul din cartea lui Janis din 2014 „Loving Amy: A Mother’s Story' unde a scris: „Îmi fac griji pentru ziua în care Amy încetează să mai fie vie în capul meu și în inima mea. Nu vreau ca acea zi să vină vreodată'.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011 din cauza intoxicației cu alcool când avea doar 27 de ani. Noul film vine la șase ani de la lansarea documentarului Amy, premiat cu Oscar.

Împreună cu noul film, BBC va lansa o compilație pe trei CD-uri a spectacolelor sale.

Într-un interviu recent, Lana Del Rey a vorbit deschis despre cât de mult a afectat-o moartea Winehouse.

„Mi-au spus că apartamentul meu se află pe Camden Road, lângă locul în care Amy Winehouse obișnuia să joace la Roundhouse și eu o iubeam pe Amy. Îmi plăcea Amy', a spus ea.

“Am avut 10 secunde din cel mai emoționat sentiment și apoi știrile [erau] peste tot. Pe toate posturile de televiziune s-a anunțat că Amy a murit pe treptele ei din față. Toată lumea privea fascinată, dar personal am simțit că nici nu mai vreau să cânt', și-a amintit ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete