Delia dezvăluie motivul pentru care nu a rămas însărcinată: „Sunt prea tânără și…”

Delia Matache

De câțiva ani buni, Delia se află pe culmile succesului și continuă să urce. Multă vreme, soțul ei, Răzvan Munteanu, i-a fost impresar, iar acest lucru s-a observat în realizările sale muzicale.

Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor privată. Cu toate acestea, Delia a început să fie agasată de clasica întrebare „Când faci un copil?'. Motiv pentru care a mărturisit că nu se simte pregătită să aducă pe lume un copil, deși era absolut îndrăgpstită de cei doi nepoți de la sora sa, Oana.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei', declara Oana acum ceva timp, pentru Click!.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului', a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.

Întrebare aceasta o urmărește de foarte mulți ani și de asemenea, aceasta mărturisea că pare a fi parte din cultura românească și venind insistent s-ar putea să îi producă o ușoară confuzie.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic', a declarat Delia pentru Adevărul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete