Povestea Mariei Nicolau, bloggerul care și-a transformat pasiunea în meserie. Călătorește în toată lumea pentru a se regăsi spiritual

Povestea Mariei Nicolau, bloggerul care și-a transformat pasiunea în meserie. Călătorește în toată lumea pentru a se regăsi spiritual

Un blogger român a ajuns în publicațiile Huffington Post și Elle prin experiențele sale spirituale despre care scrie pe myexoticdream.net. Maria Nicolau atrage tot mai mulți cititori pe blogul său, dar și pe conturile de social media, unde postările sale sunt foarte apreciate de pasionații de călătorii.

Maria își fascinează cititorii cu exemplul său, despre care mulți followeri îl consideră a fi un model ideal de viață. Ea călătorește în toată lumea și se reinventează spiritual, aceasta fiind meseria ei.

La mai puțin de 30 de ani, Maria a călătorit deja în peste 35 de țări, destinațiile ei preferate sunt India, Bali și Bahamas. Hobby-ul ei de a călători în locuri exotice cu încărcătură spirituală a devenit o activitate full time. Ea a făcut cunoștință cu filosofia budistă participând la un pelerinaj în India alături de Dalai Lama, iar în prezent este instructor yoga cu certificat internațional. Pentru Maria tehnica yoga a fost cea care a ajutat-o să se descopere și să se vindece afectiv, iar acum folosește aceeași metodă pentru a-i ajuta pe cei din jur.

„Într-o practică yoga autentică, nu există niveluri, competiție sauneputință. Yoga este o practică prin care dezvolți o relație cu propriul tău corp și cu propriile tale energii, în ritmul tău', a spus ea.

În fiecare an, ea pleacă în destinații pentru suflet alături de oameni care au aceleași interese și pasiuni asemeni ei.

„Orice călătorie aduce experiențe, emoții și oportunități de schimbare, de a privi adânc în interior și de a înlătura încă un voal ce acoperă lumina și echilibrul sinelui nostru' a mai mărturisit bloggerul. Fiecare loc în care ajunge oferă experiențe autentice bazate pe yoga, meditație, ayurveda, ritualuri și vizite la temple. În prezent ea și trăiește visul, acela de a călători, de a se autocunoaște, de a-i ajuta și pe ceilalți să iasă din zona lor de confort și să descopere liniștea și echilibrul interior. Viziunea ei este împărtășită de tot mai muți oameni, încât asocierea cu unele branduri îi garantează veniturile pentru următoarele incursiuni în locuri exotice de pe glob. Sunt tot mai multe branduri vor să facă parte din povestea și călătoriile pentru suflet ale Mariei și grupurilor care o însoțesc.

Maria Nicolau pornește de la premisa că orice călătorie este un drum inițiatic în care cei implicați trec printr-un proces de redescoperire și autocunoaștere. Ea scrie despre experiențele sale și ale grupului alături de care călătorește, cititorii ei cunosc programul și traseul fiecărei călătorii și pot să învețe alături de ei cum să își schimbe viața.

Din perspectiva bloggerului 'Călătoriile însemnă un mod superior de a trăi. Înseamnă că mintea și sufletul trăiesc în prezent și asimilează trăiri și informații noi. Înseamnă fericirea provocată de aceste experiențe noi'. Combinând într-un mod nou conceptele de travel, yoga și minfulness, blogul ei reflectă experiențele trăite în astfel de călătorii cu încărcătură  spirituală.

Pentru Maria călătoriile sunt atât o pasiune cât și modul în care a ales să își trăiască viața. Bloggerul a strâns o comunitate mare de fani care o însoțesc în fiecare destinație pe care o alege. Peste 10 000 de oameni o urmăresc pe Instagram și peste 5 800 de persoane îi sunt alături pe Facebook. Aceasta ține mereu legătura cu fanii săi, iar unii dintre ei ajung să îi devină parteneri de călătorii. În prezent Maria este în India alături de un grup la fel de pasionat de autocunoaștere și meditație ca și ea.

„Suntem împreună într-o Călătorie pentru Suflet, pe un drum inițiatic în Rishikesh, capitala mondială a practicii spirituale Yoga, pe urmele maeștrilor hinduși, a yoghinilor și a celor mai pasionați oameni de viață, cunoaștere și magie. Aici Râul sacru Gange ne arată calea către suflet, iar Munții Himalaya ne sunt profesori' a scris Maria, pe blogul ei.

Ea se va întoarce din India pe 28 mai, iar următoarea destinație este un yoga retreat din Bali în luna iunie. În august pregătește o călătorie pentru suflet în Provence, cu excursii culinare, câmpuri de lavandă, yoga și meditație.

Citește și:

Sfaturi pentru pentru sezonul estival! Cum își aleg românii cazarea pentru vacanță?

Delta Dunării, ținutul de smarald al României

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta