Delta Dunării, ținutul de smarald al României

delta dunarii

delta dunarii

Delta Dunării adună în fiecare an mii de turiști străini care vor să viziteze locul care a rămas autentic în ciuda timpurilor moderne. Dacă ți-ai propus să descoperi această oază luxuriantă cu ape de smarald și canale garnisite cu nuferi, alege un sejur la Gulliver Delta Resort, hotelul poziționat în inima deltei. 

Această oază de paradis a fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO și declarată singura deltă din lume Rezervație a Biosferei. În ceea ce privește biodiversitatea, Delta Dunării se poziționează pe locul 3 mondial, iar ca frumusețe este pe primul loc în Europa.

gulliver delta resort

Sejur în stil lipovenesc la Gulliver Delta Resort

La intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și Canalul Uzlina, vei găsi micuța insuliță Uzlina, care adăpostește cea mai semnificativă colonie de păsări din deltă, și tot aici se întinde pe mai bine de 10.000 de metri pătrați, Gulliver Delta Resort, locul ideal unde te poți bucura în tihnă de frumusețile deltei.

În cadrul complexului Gulliver Delta Resort, relaxarea este asigurată de numeroasele facilități de petrecere a timpului liber. Atmosfera tipic lipovenească, peisajele întregite de salcii plângătoare cu malurile garnisite de vegetația luxuriant, sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegi un sejur la Gulliver Delta Resort.

Dacă ești pasionat de pescuit, poți practica activitatea preferată de pe pontoanele resortului, ideale chiar și pentru admirat paradisul apelor.

În zilele fierbinți de vară, te poți răcori la piscina generoasă împrejmuită de șezlonguri și umbreluțe, în timp ce copiii își pot petrece timpul la locul de joacă special amenajat cu tobogane, căsuțe, leagăne și trambuline.

Gulliver Delta Resort, piscina

Vizitează cele mai frumoase locuri din Delta Dunării!

Dacă vrei să descoperi Delta Dunării, pornește cu barca într-o excursie pe lacuri și canale la amurg, pentru a te bucura de peisajele dominate de verdele crud al vegetației și de liliachiul apelor care prind sclipiri diafane odată cu apusul soarelui. Poți opta și pentru plimbări ceva mai lungi către Sulina, unde întâlnești cea mai frumoasă plajă sălbatică din România, sau spre singurele păduri din țară Letea și Caraorman, arii protejate de interes naționale renumite pentru lianele grecești și caii sălbatici care se găsesc aici.

De Mădălina Isar

Vacante in Delta pentru Seniori 4 zile!

*Tarife de la 458 lei/persoana, date de plecare: 25.05; 05.06; 08.06.

*Tarife de la 564 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06

Servicii incluse: 3 nopti de cazare si masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol- Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina- Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta