Povestea lui Liam Neeson care și-a iubit soția atât de mult încât a ales să îi rămână fidel după ce aceasta a murit

Dragostea poate dura o veșnicie. Cu toate acestea, ne putem confrunta cu obstacole pe parcurs, care ne-ar putea despărți în mod neașteptat de persoana pe care o iubim cel mai mult. Liam Neeson, celebrul actor de la Hollywood, a experimentat acest tip de suferință atunci când și-a pierdut soția după o căsnicie de 15 ani.

Minunata poveste de dragoste dintre Liam și Natasha este despre dragoste, pierdere și puterea unei legături cu adevărat indestructibile.

Liam Neeson și Natasha s-au îndrăgostit rapid, dar ea era căsătorită

Natasha Richardson și Liam Neeson s-au întâlnit prima dată când au fost distribuiți în Anna Christie, în 1993. Liam este un bărbat fermecător și foarte chipeș, dar la acea vreme era celebru pentru că era aventurier, în timp ce Richardson era căsătorită cu producătorul Robert Fox.

Au avut o chimie extraordinară atât pe platoul de filmare, cât și în afara acestuia, potrivit lui Liam, care a declarat la acea vreme:

„Nu am avut niciodată o astfel de situație de chimie explozivă cu o actriță”, scrie Bright Side.
În cele din urmă, Natasha s-a întors la avansurile intense și răbdătoare a lui Liam Neeson după divorț, nefiind preocupată de reputația actorului de bărbat curtat de multe femei.

„Mă bucur că femeile se îndrăgostesc de el, pentru că știu de ce”, a remarcat Richardson, mai scrie sursa citată.

În ciuda curtării lor pasionale, Neeson nu a fost prea îndrăgostit de Richardson în primele etape ale relației lor, preferând să-și păstreze sentimentele pentru sine. De ziua ei de naștere, el i-a trimis o felicitare cu următorul mesaj. “Mă ajungi din urmă. Multă dragoste, Oskar”.

Natasha a fost supărată de lipsa de pasiune a biletului, considerând că era banal și părea o scrisoare către un prieten. Prin urmare, a decis să-l întrebe sincer despre viitorul relației lor.

Sinceritatea ei l-a determinat pe Liam să fie sincer cu el însuși cu privire la sentimentele sale și a recunoscut că se îndrăgostise de ea chiar atunci. „Acest lucru este real și autentic și este ceva ce trebuie protejat”, a spus Neeson.

După ce amândoi și-au recunoscut sentimentele, s-au căsătorit în 1994 la o fermă din New York, pentru a-și sărbători dragostea. Erau atât de dedicați unul altuia încât, atunci când Liam Neeson a fost distribuit în Nell, Natasha a făcut tot posibilul să obțină și ea un rol în film. Au avut primul lor copil, Michael Richard Antonio Neeson, aproximativ un an mai târziu. Natasha a rămas din nou însărcinată în mod neașteptat la scurt timp după naștere, iar cuplul l-a avut pe Daniel Jack Neeson în 1996.

Natasha și tragicul accident

Ani mai târziu, o tragedie a avut loc, tulburând liniștea întregii familii. Richardson a suferit un accident care i-a provocat o leziune cerebrală în timp ce schia în Quebec, Canada, în martie 2009. Când s-a întâmplat teribilul incident, ea nu purta cască de protecție, dar la început părea să fie bine și a refuzat să primească îngrijiri medicale. Ceea ce ea a crezut inițial că este o rană minoră la cap a fost de fapt o leziune cerebrală mortală.

Liam Neeson, care se afla în Toronto la acea vreme, s-a grăbit să ajungă la patul de spital al soției sale. Medicii l-au informat că era în moarte cerebrală și că nu se mai putea face nimic pentru a o salva. “M-am dus la ea și i-am spus că o iubesc. I-am spus: ‘Scumpo, nu te vei mai întoarce din asta. Te-ai lovit la cap'”, scrie Bright Side.

Liam a fost nevoit să ia cea mai grea decizie din viața lui – una care îi va schimba ireversibil cursul. A fost de acord ca soția sa dragă să fie deconectată de la aparate. Natasha Richardson, în vârstă de 45 de ani, a murit, din păcate, la 2 zile după incident.

Liam Neeson, amintiri prețioase și loialitate față de regretata sa soție

După ce Natasha s-a stins din viață, Liam a decis să-și păstreze durerea în privat și departe de mass-media. Astfel, el nu a vorbit despre ce s-a întâmplat și nu a făcut niciun comentariu în mass-media în anii care au urmat accidentului.

În 2016, actorul i-a adus un omagiu soției sale, scriind: „Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care îl iubești. Soția mea a murit pe neașteptate. Ea mi-a adus atât de multă bucurie. Ea a fost totul pentru mine”.

profimedia-0027702493SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ciuda faptului că viața i-a despărțit, Liam comemorează anii fericiți de căsnicie cu o grijă și o protecție extraordinare, recunoscător pentru dragostea pe care amândoi au simțit-o unul pentru celălalt.

„Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat cum să iubesc necondiționat. Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru soții noștri. Pentru că, într-o zi, când îți ridici privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo.”

Chiar dacă s-a stins din viață în 2009, durerea poate fi încă intensă uneori.

„Sunt perioade acum când aud ușa deschizându-se”, a mărturisit Liam, „și încă mă gândesc că o voi auzi.”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete