Povestea din „The Perfect Escape”, noul film regizat de Cristina Jacob. Bogdan Iancu revine în rol principal

Regizoarea Cristina Jacob, cunoscută publicului pentru filmele de succes 'Oh, Ramona', 'Selfie 69' sau 'Poveste de dragoste', revine pe ecrane cu 'The Perfect Escape'. Da, e o nouă comedie! Și da, e romantică sau, mai bine zis, e o comedie de iubire

„ 'E un film despre relația noastră cu iubirea. Cum faci, desfaci sau refaci un cuplu, când amândoi au personalități puternice? În viață, e deseori o psihodramă. În film, e o comedie, în care patru cupluri izolate în vârf de munte se confruntă cu propriile greșeli sau false așteptări, dar și cu noi ispite și provocări. Printre încurcături și surprize la tot pasul, fiecare dintre cei opt își caută un viitor, unul care să-l includă pe cât posibil și pe partener. Pentru că happy ending-ul e ceva profund personal, situat undeva între ceea ce-ți doreșți și ceea ce ai nevoie cu adevărat', spune Cristina Jacob.

Dacă filmele precedente ale Cristinei Jacob erau cu și despre adolescenți, 'The Perfect Escape' este o observație asupra peripețiilor iubirii la diverse vârste, dar și în diverse culturi. Realizat în limba engleză, filmul are ambiția de a egala producțiile anglo-saxone similare.

În distribuție se regăsesc actori din Italia, Anglia, Franţa, Canada, SUA şi România. Actorii Bogdan Iancu și Aggy K. Adams, protagoniștii din Oh, Ramona', revin pe ecrane de data aceasta cu parteneri diferiți. Filmările s-au realizat în România, dar în condițiile dificile impuse de pandemia Covid.

Deplasarea restrictivă a actorilor străini, testarea zilnică pe platou, dar și amânările din partea finanțatorilor s-au adăugat greutăților obișnuite. „Nu a fost ușor. Privind însă înapoi, realizez că provocările ne-au și ajutat. Am avut bucuria să descopăr latura cea mai frumoasă a fiecărui membru al echipei, momentul în care decide să ducă filmul la bun sfârșit, deși ar fi mai comod sau mai prudent să renunțe. E filmul meu, dar și al fiecărui nume de pe generic. Mai mult, izolarea sanitară i-a ajutat cumva și pe actori, care aveau de jucat o situație asemănătoare.', adaugă Cristina Jacob.

„The Perfect Escape', noua comedie romantică semnată Cristina Jacob, ajunge pe ecrane pe 14 februarie.

stacy-thunes_mark-holdenSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cine sunt actorii din „The Perfect Escape'

Comedia romantică prezintă8 personaje care pornesc în căutarea sensului, dar și sexului. Cele 4 cupluri din film evadează din infernul urban înspre regăsirea paradisului pierdut. Timp de 3 nopți, într-o cabană izolată pe munte, au loc experiențe pline cu muzică bună, amor nebun și umor sănătos, pe ritmuri psihedelice.

Din personajele principale din film face parte și Bogdan Iancu, actorul care a mai colaborat cu regizorul Cristina Jacob și la filmul Oh, Ramona'. De această dată, în The Perfect Escape', Bogdan joacă rolul lui Sebastian, un tânăr de 24 de ani care își dorește să devină cântăreț și care are o relație de iubire cu Laura, personaj interpretat de actrița Maeva Demurger, din Franța.

Despre noua colaborare cu regizorul Cristina Jacob, actorul Bogdan Iancu spune: Mă bucur enorm că fac parte din echipa The Perfect Escape. Ce se vede pe ecran, cât și ce s-a întâmplat în spatele camerelor, este un pas foarte important pentru producția cinematografică din România. Sunt recunoscător echipei, distribuției și nu în ultimul rând Cristinei Jacob. Suntem la a doua colaborare împreună și simt că prin acest film ne-am maturizat amândoi. Când am citit prima dată scenariul, nu știam ce să cred despre Sebastian. E genul de personaj care o poate lua în mai multe direcții și am avut nevoie de ghidaj, iar Cristina m-a ajutat incredibil de mult. Am învățat încă de la Oh, Ramona!' să am încredere în viziunea și instinctele ei, iar ea a avut curajul să mă lase să improvizez și să mă simt liber în ceea ce fac'.

Aggy K. Adams joacă rolul lui Frankie, o creatoare de conținut obsedată de internet și social media, care are o relație cu Alessa, interpretată de Laura Hamisultane. Alessa își dorește copil, iar Frankie vrea să mai experimenteze iubirea și totodată să cucerească internetul.

Un alt cuplu din film pus la încercare este cel format din Susanna și Scott. Căsătoriți de multă vreme, cei doi se iubesc, dar focul pasiunii dintre ei s-a stins. Susanna este jucată de actrița Giorgia Sinicorni din Italia, pe când Scott de actorul canadian Nigel Whitmey.

Lecțiile despre iubirea persistentă în timp vin de la cuplul Joel și Britta. Doi parteneri de vârsta a doua, care au reușit să treacă testul timpului și să păstreze intensitatea pasiunii în relație. Joel este interpretat de actorul englez Mark Holden, iar Britta de Stacy Thunes, actrița din Los Angeles.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete