Povestea din spatele relației pe care a avut-o Teo cu pilotul Alexandru Trandafir! De ce au divorțat după o căsnicie scurtă?

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi. Dacă în privința carierei, Teo s-a bucurat mereu de succes, se pare în viața sa personală lucrurile nu au fost nici pe departe la fel. După două mariaje eșuate, prezentatoarea aproape că a renunțat la ideea de a mai avea o relație sănătoasă.

Povestea din spatele relației pe care a avut-o Teo cu pilotul Alexandru Trandafir!

Puțini știu că prima căsătorie a lui Teo Trandafir a fost foarte scurtă, iar din această relație ea s-a ales doar cu numele. A fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, care era însă un om foarte dificil, iar amintirile despre el nu au fost tocmai cele mai frumoase.

Alexandru Trandafir şi-a început cariera ca pilot de Mig 21, iar surse din aviația militară au confirmat pentru libertatea.ro că Teo a fost soția lui.

„Au fost căsătoriţi, aşa e! Teodora era o necunoscută în perioada aceea. Au divorţat din cauza comportamentului lui. Greu îi ajungeai la nas. Era un îngâmfat. A fost la un moment dat în America şi şi-a cumpărat o salopetă pe care a purtat-o aproape jumătate de an ca să se dea mare că a fost în SUA. Avea fel de fel de ciudăţenii, iar ea nu a mai suportat', a declarat sursa, care a preferat să nu își dezvăluie identitatea.

Tatăl lui Teo avea o părere bună despre Alexandru Trandafir

Ion Uţă, tatăl lui Teo, a fost dezamăgit de faptul că cei doi au divorțat, însă a fost încântat de cel de-al doilea soț al fiicei sale. După ce a văzut poza cu el în ziare, Ion a remarcat:

„Este un bărbat arătos, cum mi l-a descris fiica mea. Important este ca ei să se înţeleagă şi să le fie bine', a spus Ion Uță, pentru libertatea.ro.

Mai mult decât atât, tatăl lui Teo a avut mereu numai cuvinte de laudă de spus despre fostul soț al fetei sale.

„Alexandru era un băiat extraordinar, nu s-a pus niciodată problema vreunui diferent între ei. N-a mai mers, nu s-au mai înţeles… Era un băiat tare bun. Mi-a părut rău că au divorţat. Nu ştiu cine a scornit zvonurile că ar fi bătut-o sau înşelat-o pe Teo. Nici vorbă de aşa ceva!', a mai declarat Ion Uţă.

Numele de fată al prezentatoarei a fost Teo Virginia Uță, însă după ce a divorțat, ea a păstrat numele fostului soț, de Trandafir. Se pare că după ce s-au despărțit, relațiile dintre ei au rămas civilizate.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Teo Trandafir, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

„Adevăr sau provocare' cu Teo Trandafir: „N-am muncit niciodată și nu m-aș apuca'

Teo Trandafir, declarații sincere despre cele două căsnicii: „Am simțit că am ceva legat de gât'

Cum a ajuns Teo Trandafir la greutatea ideală: „Două săptămâni jumate am băut numai…'

Teo Trandafir a slăbit 63 de kilograme, dar ține mereu o dietă! Cum a reușit: „În fiecare dimineață mănânc…'

Teo Trandafir, trofeul Femeia Anului pentru Întreaga Activitate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete