Cum să renaşti din propria cenuşă. Elena Cucicovschi, o viaţă ca un scenariu de film

Elena Cucicovschi

Elena Cucicovschi are o viață aproape ca un scenariu de film, iar experiențele trăite au dus-o către o carieră fascinantă și strălucită și i-au permis să creeze un sistem complex de workshopuri dedicate artei de a fi femeie, în cadrul cărora învață mii de femei să-și dezvolte potențialul și energia feminină.

Elena trăiește cu intensitate absolută, căci a învăţat să savureze fiecare clipă a vieții. Este frumoasă și charismatică, a traversat multe eșecuri, un divorţ și trei „starturi' luate în colţuri diferite ale lumii, și are o fetiţă de 14 ani, iar creativitatea și îndrăzneala ideilor sale i-au adus succesul, dar și liniştea sufletească.

Lumea ascunsă în spatele trăirilor sale zilnice este cea a unui spectacol aproape magic: o lume seducătoare, pasionantă, deseori misterioasă ori melancolică, fantezistă, îndrăgostită… O lume dedicată puterii atracţiei, instrumentul perfect al femeilor din toate timpurile, și ascunde firescul unei feminități pure, ca o iubire fără sfârşit.

„Eram complet nefericită'

„Încep a-mi spune povestea mărturisindu-le cititoarelor noastre că nu sunt cu nimic mai specială decât ele. Însă am făcut un lucru special și, prin el, am reușit să-mi schimb viața atât mie, cât și celor câteva mii de femei cu care am interacționat, în cei doi ani de când m-am apucat să îmi îndeplinesc menirea.

Am fost și eu o femeie ca oricare alta – am trecut printr-un divorț, mi-am crescut fetița, care acum are 14 ani, alături de mine și am trecut cu ea prin toate vâltorile vieții, am pierdut în repetate rânduri totul, am suferit, am iubit, am rănit, am fost rănită, mi-am dezamăgit părinții, soții, prietenii și, cel mai grav, m-am dezamăgit pe mine. 

Am făcut carieră, am lucrat în poziții de top în companii multinaționale, însă eram complet nefericită. Trăiam intens, dar în energie masculină, așa cum fac, din păcate, peste 90% dintre femeile din ziua de astăzi.

La un moment dat, mi-am dat seama că traversez prea multe crize de personalitate, mi se schimbau prioritățile de la o lună la alta, acasă nu îmi găseam pacea și armonia, așa am luat decizia să divorțez, concluzionând că fericirea feminină nu este pentru mine.

Intuiţia “defectă”

Consideram că care caută bărbații potriviți se numește, la femeie, , iar al meu era clar defect. Neavând satisfacție, nefiind mulțumită de mine, nu mă puteam concentra nici măcar pe carieră și, ca întotdeauna, exact în acea perioadă se înghesuiau și oportunitățile extraordinare, pentru care eu nu mai aveam nici interes, nici energie.

După divorţ, având o fetiță al cărei viitor depindea de mine, mă trezeam în fiecare zi gândindu-mă că am ratat viaţa, că nu ştiu să o trăiesc, că nu sunt făcută pentru fericire și, cel mai dureros, că deciziile mele o
vor condamna pe Nicole, fiica mea, la o viață neîmplinită. Simțeam că nu am loc pe pământ, nu voiam nimic'.

O femeie firească

Elena a decis să-și acorde singură o ultimă şansă, a abandonat cariera într-o multinațională şi a plecat la Moscova,
unde a urmat cursurile Academiei de Feminitate și a lucrat cu unii dintre cei mai competenţi oameni din domeniu.

„Eram conștientă', povestește frumoasa Elena, „că nu mai am ce pierde, așa că mi-am propus un program transformațional de o sută de zile. O sută de zile în care am făcut practici energetice, meditații, exerciții hormonale, tehnici psihologice și în care, combinând psihologia cu energia, mi-am construit lumea în jurul meu și mi-am creat
realitatea pe care o trăiesc astăzi.

Cum să devii autorul propriei vieţi

Mi-am scris istoria, am devenit autoarea propriei vieți. Am început să trăiesc după Calendarul Lunii și să fac ritualuri de amplificare a energiei feminine, nu după calendarul astrologic pe care îl utilizăm noi, zi de zi'.

Și pentru că un trainer poate transmite un mesaj transformațional puternic doar dacă el însuși a trăit transformarea despre care predă, a decis să lanseze primul program transformațional complet din România: „Arta de a fi Femeie by Elena Cucicovschi', singurul program care înglobează tehnici și practici deopotrivă străvechi și moderne, coagulate în jurul ideii de Putere Feminină, urmat apoi de workshopul „Şcoala seducţiei', printre programele dedicate femeilor fiind: „Tainele seductiei', „Arta flirtului' sau „Şcoala gheişelor moderne – un program VIP pentru femei'.

„Ce a urmat? Astăzi sunt psiholog, Trainer în Feminitate și Instructor Certificat pe Mușchii Intimi și Sexualitate, acreditat de Ministerul Sănătății din Rusia. Am absolvit Institutul de Psihologie din Estonia, Școala de Feminitate de la Moscova, Academia de Online-Training de la Moscova, am absolvit workshopuri cu celebrii Elisabeth Gilbert și Jack Canfield, cursuri și programe de feminitate și amplificare a energiei feminine cu renumiți maeștri, la Londra și
la Paris.

Acum, mă pregătesc pentru obținerea certificatului internațional în Psihoterapie Pozitivă, a statutului de
Gold-Instructor pe mușchii intimi și pentru examenul la Școala de Dezvoltare a Super-puterilor Umane – un proiect aparte. 

Eu, astăzi, după mai bine de zece ani din viață dedicați studiului holistic al Puterii Feminine, pun la dispoziția cursantelor mele programe transformaționale premium workshopuri, cursuri, webinarii și tabere de
feminitate având la bază tematici și practici dezvoltate de mine însămi, special gândite pentru femeile care vor să-și
schimbe, cu adevărat, viața, așa cum am făcut-o și eu'. 

Schimbarea este în tine

Feminitatea înseamnă să iubeşti, să creezi şi să savurezi, iar printre cele mai puternice arme de seducţie ale unei femei trebuie așezate, spune Elena, magia privirii, magia atingerii, magia gesturilor, amprenta vocală, magia cuvintelor.

Astăzi, chiar dacă locuiește la Bruxelles, Elena este Ambasadoarea Succesului Feminin în România și, în numai doi ani, peste 5.000 de femei au putut participa la cursurile sale dedicate feminității:

„Proiectul meu educă femeia pentru a menține echilibrul între familie, carieră, spiritualitate, sexualitate. Femeia învață să fie intuitivă, să se conecteze la esența și la originea sa, să materializeze, să creeze realitatea în jurul său, să facă magie conștientă și să plutească prin viață, să simtă plăcere, să trăiască în armonie, să aibă energie și să inspire bărbatul de lângă ea.

Elena Cucicovschi, drumul de la agonie la extaz

Astăzi sunt o mamă împlinită și o soție fericită. Sunt căsătorită, iar în familia mea, armonia și pasiunea cresc de la zi la zi, pentru că eu am devenit, în sfârșit, Femeia care trebuia să fiu. Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți schimba viața. Astăzi sunt un model pentru fiica mea, sunt un model pentru mii de femei, am o viață împlinită, prosperă,
mă bucur de apreciere și respect.

Am un proiect unic în lume, prin structura și informațiile oferite, iar la cursurile mele, femeile învață de la tainele sacre ale tinereții, practicate de Împărătesele din Antichitate, până la tehnici de purificare energetică, amplificare a energiei feminine sau comportamentul strategic în relații.

Din proiectele mele s-au format cupluri sănătoase, căsnicii, femeile singure și-au găsit echilibrul și și-au restabilit energia și încrederea în propriile forțe, unele dintre ele au rupt relațiile toxice, altele au expansiune în carieră, creație.

În plus, sunt unica importatoare de ouă de nefrit imperial albe și negre, în România, dar și singura femeie din țară care predă practici energetice feminine, multe dintre tehnici fiind ținute secret, până acum.

De curând, am lansat și propria gamă de brățări-talisman și pandantive realizate de mine, din cristale cu proprietăți energetice extrem de puternice. În colaborare cu șamani experimentați din Siberia, realizăm lumânări magice pentru femei, cu programe energetice speciale pentru nevoile acestora – dragoste, creștere finanicară, purificare, protecție, echilibrarea chakerelor, succes în afaceri etc. Iar în curând, voi lansa și prima mea carte.

Indiferent de vârstă, experiență de viață, statut social, tu poți să îți schimbi viața complet. Eu am făcut-o, iar acum savurez fiecare clipă și mă simt, zi de zi, copila iubită a Universului.
Autor: Adrian Cîlţan

Foto: Mihai Dăscălescu, arhiva personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate