Povestea cutremurătoare a unei mame: „Am avut un vis că eram la înmormântarea fiicei mele, așa că am dus-o la spital și am aflat că are cancer”

Cea mai cruntă durere pe care o poate simți un părinte este pierderea copilului său. Chiar și în vis, sufletul ți se face bucăți, respirația se îngreunează și aproape că devine incredibil de greu să-ți revii după ce te trezești.

Laks Rana din Crawley, West Sussex, a povestit coșmarul pe care l-a avut. Ea a visat că a fost la înmormântarea copiilor ei, așa că după ce s-a trezit în lacrimi și-a dus ambii copii, Anaya și Amrit, la spital. Acolo a aflat că micuța are cancer.

„Am avut acest vis îngrozitor. Îmi pierdusem ambii copii și m-am văzut la o înmormântare. M-am trezit, am stat pe marginea patului plângând și simțeam multă durere. M-am simțit prost, dar am avut sentimentul că trebuie să-i duc la medic, parcă ceva mă îndruma să o fac.”

Pentru Amrit, în vârstă de opt ani, totul a fost clar, dar micuța Anaya a fost trimisă la spital pentru investigații mai amănunțite după ce medicul a observat vânătăi inexplicabile pe picioare. Și doar câteva zile mai târziu, Laks a primit vestea devastatoare că fiica ei avea leucemie limfoblastică acută, un tip de cancer care afectează celulele albe din sânge.

„Să ni se spună că Anaya are cancer a fost un șoc complet. Nu părea real că ni s-ar putea întâmpla acest lucru”, a spus Laks, potrivit The Sun.

Anaya, acum în vârstă de șase ani, a fost diagnosticată în februarie 2020, chiar înainte ca virusul din China să lovească și Marea Britanie să intre în lockdown. Înainte de diagnostic, Laks și soacra ei au observat vânătăi la picioarele Anaya, dar nu s-au gândit la nimic. Niciuna nu și-a dat seama că ar putea fi un simptom al leucemiei.

„Anaya s-a bucurat întotdeauna de lupte cu fratele și verii ei, fiind năzdrăvană și sărind de pe canapea și așa mai departe, așa că vânătăile nu erau neobișnuite'.

Ulterior, un doctor a devenit îngrijorat de ficatul și splina Anayei. Laks a fost rugată să aștepte afară în timp ce el contacta secția de pediatrie de la East Surrey Hospital, insistând că micuța să fie văzută rapid.

„Îi sunt foarte recunoscătoare pentru că a fost insistent', a spus ea.

Anaya a intrat direct în șase luni de tratament intens cu chimioterapie la Spitalul Royal Marsden. În primele două săptămâni ale tratamentului, viața femeii s-a îngreunat și mai mult. Fiul ei a fost nevoit să rămână cu familia în altă parte după ce a contractat varicela, ceea ce ar fi putut fi periculos pentru copiii cu cancer.

„I s-a făcut dor de casă. Nu a putut înțelege de ce nu și-a putut vedea familia”, a spus mama sa.

Pentru Laks, una dintre cele mai dificile părți ale tratamentului Anayei a fost când, peste noapte, a devenit „fata lui tati'.

„Au fost șapte sau opt săptămâni când nu a vrut să mă apropii de ea. Dacă avea nevoie de ajutor pentru a se schimba, pentru a se spăla pe dinți, literalmente orice, ea îl dorea doar pe tatăl ei alături. Trebuia să facă totul, ceea ce, desigur, era obositor din punct de vedere fizic pentru el, dar mă rupea psihic. Nu puteam fi acolo pentru a-mi mângâia copilul bolnav'.

Cu toate acestea, în aprilie, lucrurile s-au schimbat din nou. Anaya a revenit la sentimente mai blânde față de mama sa și i-a dat o îmbrățișare uriașă atunci când Laks și-a aniversat ziua de naștere.

„A fost cel mai bun cadou pe care l-aș fi putut avea și nici nu a trebuit să-l cer', a spus ea.

„Curajoasa' Anaya este acum la jumătatea tratamentului ei „istovitor' și se descurcă bine.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate