Povestea celor mai frumoase fete gemene din lume

Doi americani, Jaqi și Kevin Clements sunt părinții celor mai frumoase fete gemene din lume. Născute în 2010, Ava Marie și Leah Rose, s-au transformat încă din primele luni, în adevărate păpuși vii. Pe măsură ce anii trec, frumusețea celor două copile devine izbitoare, de neegalat și inevitabil, au atras astfel atenția întregii lumi.

Încă de la naștere, oamenii din jur au observat că asemănările dintre gemene sunt izbitoare. Pielea lor era netedă, părul avea o textură mătăsoasă neobișnuită, iar fețele lor complet simetrice le făceau din ce în ce mai atrăgătoare. Complimentele au început să curgă fără număr…

Toată lumea le-a spus părinților același lucru: că aceste fete ar trebui să fie modele, că sunt adorabile, frumoase și complet distincte. Prin urmare, mama lor a decis să pună din ce în ce mai multe poze cu fetele pe rețelele de socializare. A fost o adevărată lovitură! 

Mama gemenelor, Jaqi Clements, le-a înscris pe fete la o agenție din Los Angeles pentru a începe cursurile de modelling. Cu toate acestea, avea deja un fiu de doi ani de care trebuia să aibă grijă. I-a fost greu să gestioneze creșterea celor trei copii, prin urmare și-a dat seama că nu era momentul. Fetele erau prea mici, astfel, prima lor încercare de a pătrunde în lumea modellingului a durat doar trei luni.

Jaqi a simțit că ar putea fi prea devreme pentru a le împinge pe fete în cariera de model, chiar dacă gândul a fost atrăgător. A ales în schimb să aducă gemenele alături de colegii lor și întreaga familie într-o viață normală. Dar asta nu s-ar dovedi a fi sfârșitul.

Întrebarea este cum putem cunoaște cu adevărat părerea copiilor cât timp ei sunt încă mici. Pentru că nu își pot lua propriile decizii și nici măcar nu le pot exprima în mod clar. Singura limbă pe care o vorbesc copiii în primii ani copiii era sunt lacrimile. Prin urmare, Jaqi și soțul ei au decis să aștepte momentul în care gemenele ar putea decide singure.

Când gemenele Ava și Leah au împlinit 7 ani, Jaqi l-a prezentat fetelor ideea că, dacă ar fi dorit, pe lângă cursurile lor de dans și înot pe care le aveau deja în fiecare săptămână, ar putea încerca și modelling.

Ghiciți cum au reacționat fetele la propunerea mamei lor? Au început să sară în sus de bucurie și abia așteptau să înceapă cursurile de modelling.

Jaqi a deschis un cont pe Instagram pentru fete numit @clementstwins în iulie 2017, iar acest cont s-a dovedit a fi un mare succes cu mii de followers, chiar dacă obiectivul inițial al acestui cont a fost să servească drept portofoliu pentru agenții și să câștige o bază de fani. 

Între timp gemenele și-au făcut o mulțime de prietene din lumea modellingului….  Imediat ce se împrietenesc cu o fată după doar 10 minute își întreabă mama dacă noua prietenă ar putea deveni verișoara lor.

Foto: Facebook

Citeste și:

Planul secret uneltit de Meghan Markle din spatele celebrului interviu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate