Porecle dulci și neobișnuite ale familiei regale. Cine era „Guiț”?

Porecle dulci și neobișnuite ale familiei regale. Cine era „Guiț”?

Poate că îi cunoaștem după titlurile lor oficiale, dar în normalitatea lor, membrii familiei au propriile porecle distractive unul pentru celălalt. Ducesa de Cambridge a fost poreclită „Guiț' la școală, iar mai târziu „Prințesa-în-așteptare' de prietenii ei din Colegiul Marlborough, însă cu mult înainte de a-l întâlni de fapt pe prințul William.

Prințul Charles și ducesa Camilla

Prințul Charles și ducesa Camilla au avut unele porecle neobișnuite unul pentru celălalt. După cum s-a văzut în sezonul patru din The Crown, cuplul acum căsătorit se pare că s-a numit reciproc „Fred' și „Gladys', inspirat de personajele din emisiunea The Goon Show a radioului BBC.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Porecla dulce pentru Archie a dezvăluit-o chiar mama sa, ducesa de Sussex, atunci când ea și prințul Harry au sărbătorit prima zi de naștere a fiului lor pe 6 mai 2020, potrivit Hello Magazine.

Într-un videoclip emoționant, Meghan poate fi auzită numindu-l pe băiețelul ei „Arch', în timp ce îl încuraja să întoarcă paginile unei cărți de povești. Cei doi i-au citit lui Archie ca parte a campaniei „Salvați cu povești' pentru a ajuta copiii vulnerabili în timpul pandemiei de coronavirus.

Ducesa de Sussex

Recent s-a confirmat că porecla lui Meghan dată de prințul Harry este „Meg'. Pseudonimul a fost dezvăluit în mesaje text de la Prinț către tatăl Ducesei, Thomas Markle, care au fost dezvăluite în documente judiciare în dosarul de confidențialitate al lui Meghan împotriva Associated Newspapers.

Ducesa de Cambridge

Kate a fost poreclită „Guiț' când era elevă la Școala St Andrew din Berkshire. Ea a explicat cum a apărut numele în timpul unei vizite la școală mulți ani mai târziu. „Am fost poreclită „Guiț' din cauza porcușorului meu de Guineea', a spus ea. „Era unul pe care îl chema Pip și pe celălalt „Guiț', pentru că sora mea se numea Pippa și eu eram „Guiț'.

Populară la școala superioară, Kate ar fi fost cunoscută de colegii săi de la Colegiul Marlborough și sub numele de „Prințesa-în-așteptare'.

Prințesa Charlotte

În timpul unei vizite la stadionul Windsor Park, Kate, mama prințesei Charlotte, a discutat cu Laura-Ann, un cunoscut blogger de parenting, care a dezvăluit că în timpul conversației lor, ducesa s-a referit la fiica ei ca „Lottie' în loc de „Charlotte' .

Dezvăluindu-și întâlnirea pe Instagram Stories, Laura a scris: „Așa că a întrebat cât de mare are Bertie și i-am spus că are patru ani și mi-a spus: < < Oh, are aceeași vârstă ca Lottie > > - Charlotte, ea o numește Lottie!'

Ducele de Sussex

În timpul unui interviu cu Tom Bradby pentru documentarul ITV, Meghan, povestind despre o călătorie din Africa, a lăsat din greșeală să-i scape că-l alintă pe soțul ei cu prima sa inițială. „Cu toată sinceritatea, i-am spus de mult timp lui H – așa îl numesc eu – nu este suficient să supraviețuiești unor evenimente, nu acesta este scopul vieții. Trebuie să prospere. Trebuie să te simți fericit și cred că am încercat cu adevărat să adopt această sensibilitate britanică', a spus ea. Meghan vorbea despre dificultățile cu care s-a confruntat în calitate de mamă și de viața regală în lumina reflectoarelor.

Prietenii prințului Harry se referă la el drept „Spike'. Tânărul regal a avut un cont pe Facebook care a folosit pseudonimul „Spike Wells' timp de patru ani până când a fost închis pentru că reprezenta un „risc de securitate'.

Prințul George

La începutul anului 2019, prințul George a surprins localnic din Berkshire care își plimba câinele și i-a spus acestuia că se numește Archie. Potrivit The Sun, femeia a dat peste copiii regali și Carole Middleton în timp ce se jucau lângă un pârâu lângă casa familiei Middleton.

„Am fost rugată de un polițist să nu fac fotografii copiilor, ceea ce nu am făcut, dar George a început să-mi mângâie câinele. Doar pentru a fi prietenoasă, l-am întrebat pe George cum îl cheamă, deși, evident, îl știam. Spre uimirea mea, el a spus < < Mă numesc Archie > > , cu un zâmbet mare pe buze. Nu știu de ce își spune Archie, dar copiii se joacă adesea cu numele lor și cred că este minunat', a spus femeia. Nu se știe dacă George folosește porecla în familia sa sau dacă o folosește în public din motive de securitate.

Prințul William

Prințul William a dezvăluit că mama sa, prințesa Diana, obișnuia să-l numească „Wombat'. Într-un interviu din 2007 cu Matt Lauer de la NBC, el a explicat: „A început când aveam doi ani. Mi s-a povestit, evident, pentru că nu-mi amintesc. Dar când am fost în Australia cu părinții noștri și wombat este animalul local și am fost numit așa. Nu știu dacă arătam ca un wombat sau poate că făceam ca el.”

Numele complet al prințului William este William Arthur Philip Louis, dar este cunoscut cu afecțiune ca „Wills' pentru prieteni și public. În timp ce studia la Universitatea St Andrews din Scoția, viitorul rege a fost cunoscut sub numele de „Steve' pentru a evita orice atenție nedorită.

Regina

Când era doar o fetiță, regina s-a numit „Tillabet'. Pe măsură ce a crescut, a devenit cunoscută sub numele de „Lilibet' printre familie și prietenii apropiați – și unii dintre ei încă folosesc porecla afectuoasă pentru monarh.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete