Confesiune sfâșietoare a prințului William despre încoronarea sa: „Nu vreau asta”

Kate Middleton și prințul William

William este al doilea în linie la tron după tatăl său, prințul Charles. Natura unei monarhii ereditare înseamnă că aceasta a fost soarta lui William de la naștere. Astfel, prin extensie, soția sa Kate, ducesa de Cambridge va deveni regină consortă când va urca pe tron.

Charles și prințesa Diana nu i-au ascuns acest lucru lui William, ceea ce înseamnă că destinul său i-a fost întotdeauna clar, dar asta nu înseamnă că este un lucru pe care îl și acceptă.

Într-un interviu cu corespondentul regal Nicholas Witchell, William și-a recunoscut rolul de viitor rege, însă „nu se află în fruntea listei de priorități'. Mai mult de atât, acesta își iubește foarte mult bunica și tatăl, iar încoronarea sa ca rege ar însemna ca ei să nu mai fie.

„Cu siguranță nu stau treaz noaptea așteptând sau sperând, pentru că înseamnă din păcate că familia mea a mers mai departe și nu vreau asta', a declarat Prințul William, potrivit Express.co.uk.

Cu toate acestea, în ciuda rezervelor sale clare, el a continuat să facă lumină asupra importanței pe care o vede în propriul său rol regal, deoarece monarhia pare să supraviețuiască în anii următori.

„Cred că Familia Regală trebuie să se modernizeze și să se dezvolte pe măsură ce merge mai departe și trebuie să rămână relevantă. Aceasta este provocarea pentru mine – cum pot face familia regală relevantă în următorii 20 de ani? Ar putea fi 40 de ani sau 60 de ani', a mai explicat Prințul William.

Lui William nu-i place să i se spună „Alteța Sa Regală' și mereu ține să precizeze că se numește William Wales și nu-i plac evenimentele regale. William a avut un rol cu jumătate de normă în serviciul de ambulanță East Anglian Air. Ducele de Cambridge a subliniat, de asemenea, importanța păstrării elementelor de normalitate în viața sa.

William și Kate sunt părinții mândri ai lui George, Charlotte și Prințului Louis și dragostea lor pentru ei se vede oriunde sunt prezenți. Ducele, în vârstă de 38 de ani, a explicat: „În ceea ce mă privește, am o familie normală. Va fi un moment și un loc pentru a-l aduce pe George și a înțelege cum se potrivește în lume, dar acum este important să-i arătam un mediu stabil și sigur în jurul său'

Mulți britanici vor ca Charles să stea deoparte și să-i permită lui William să urce pe tron atunci când regina nu va mai fi.

Un sondaj YouGov a arătat recent că 40% dintre britanici vor ca ducele de Cambridge să preia tronul, comparativ cu doar 32% care îl susțin pe Charles.

Cu toate acestea, comentatorul regal Howard Hodgson a declarat pentru Express.co.uk că nu există nicio șansă ca linia succesiunii să fie schimbată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete