Planul secret din spatele publicării cărții Prințului Harry. Lansarea ar putea declanșa un conflict cu Kate Middleton

Potrivit unor experți regali, Prințul Harry are un „plan secret” în spatele lansării noului său volum de memorii. Dar data publicării, 10 ianuarie, ar putea provoca un conflict cu un alt membru regal de rang înalt.

Autoarea regală Angela Levin a precizat că ziua de naștere a prințesei Kate este 9 ianuarie, cu o zi înainte de lansarea cărții pe rafturi. Dar este puțin probabil ca această coincidență să o tulbure pe Prințesa de Wales, a subliniat Angela.

„Există un plan pentru aproape tot ceea ce fac. Există cuvinte care au un al doilea sens, date care au un al doilea sens. Sunt destul de sigură că există un complot acolo. Sunt destul de sigură că este vorba de o celebrare a celei de-a treia aniversări a lor departe de Familia Regală. Tot ceea ce fac ei este intenționat.

Cred că nu ar fi vrut să apară chiar înainte de Crăciun, pentru că nu ar fi fost un moment oportun, probabil. Oamenii nu vor dori să cumpere. După Crăciun, în ianuarie, există uneori o creștere a numărului de oameni care cumpără cărți.

Cred că poate se gândesc: Hai să o luăm de la capăt în ianuarie. Cred că ar fi ceva ce Harry ar fi încântat să facă. Scrisă despre el însuși așa cum se vede și cum vede lucrurile care i s-au întâmplat. Și dacă se leagă de plecarea sa din Familia Regală, atunci poate fi o dublă sărbătoare.

Dar apoi nu pot încerca să se întoarcă. Ei nu pot încerca să se agațe de titlurile lor. Este ipocrizie. Dacă vor să plece, să se bucure. Sărbătoriți fiecare an în care ați părăsit Familia Regală. Nu vă așteptați să fiți incluși în angajamentele regale la care ați renunțat', a declarat Angela Levin, potrivit The Sun.

Ea a spus că palatul va aștepta cu emoție data publicării din 10 ianuarie.

“Cred că Palatul este în expectativă. Au avocați pregătiți să o citească, dar nu o vor vedea până când nu va fi publicată. Dacă este prea banală, nu va merita milioanele pe care i le-au plătit deja”, a mai spus expertul regal.

„Spare', titlul noii cărți a lui Harry, se referă la „moștenitorul și rezerva”, o zicală folosită pentru a-i descrie pe Harry și pe fratele său și viitor rege, William. Prințul Harry, care a primit deja jumătate dintr-o plată de 35 de milioane de lire sterline pentru cartea sa, va citi el însuși versiunea audiobook.

Potrivit sursei de mai sus, descrierea editorului Penguin Random House sună astfel: „Nu, nu este vorba despre o carte de dragoste. Cu onestitatea sa crudă și fără menajamente, Spare este o publicație de referință, plină de intuiție, revelații, autoexaminare și înțelepciune greu de obținut despre puterea eternă a iubirii asupra durerii.

Spare îi duce pe cititori înapoi la una dintre cele mai cutremurătoare imagini ale secolului XX: doi băieți, doi prinți, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea îndurerată și îngrozită.

În timp ce Diana, Prințesa de Wales, era înmormântată, miliarde de oameni se întrebau ce trebuie să gândească și să simtă prinții și cum se vor desfășura viețile lor din acel moment.”

În descrierea cărții, ducele se descrie ca fiind „soț, tată, umanitar, veteran militar, susținător al bunăstării mentale și ecologist”.

Ducele a donat aproximativ 1,2 milioane de lire sterline din încasările cărții către organizația sa caritabilă Sentebale, care sprijină copiii și tinerii afectați de HIV și SIDA din Lesotho și Botswana.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete