Ela Crăciun, compromis de dragul soțului ei: „Nu este genul meu”

Ela Crăciun este una dintre cunoscutele jurnaliste din România mult iubite și apreciate de publicul larg. Aceasta se bucură de o familie frumoasă alături de soțul ei și cei trei copii, iar în mediul online este mereu prezentă.

Ela Crăciun le-a mărturisit fanilor că în săptămâna aceasta de vacanță a copiilor, soțul ei i-a propus să plece într-o aventură toți trei. Nu oricum, ci cu rulota. Vedeta a mărturisit că nu a fost încântată de idee, însă de dragul partenerului său s-a lăsat convinsă.

„Este frumos, însă nu voi mai repeta experimentul. Vacanța aceasta este foarte dorită de Alex, soțul meu, care de foarte mulți ani îmi propune să mergem cu toții cu rulota. Acum că a crescut și Nicho puțin, am decis într-un final să ne aventurăm. Eu sinceră să fiu nu aveam nicio așteptare, pentru că nu este genul meu de vacanță, dar oricum sunt mereu deschisă când vine vorba de încercat ceva nou. În plus, rulota arăta extrem de bine, așa că nu am fost greu de convins', a declarat Ela Crăciun, pe contul său de Instagram.

Mama a trei copii a recunoscut faptul că această decizie a fost, totuși, una de bun augur, deoarece au petrecut mult timp împreună, deși o astfel de vacanță a fost o adevărată provocare, mai ales din cauza spațiului de depozitare.

„Lipsa spațiului de depozitare a dus la mult timp alocat căutării hainelor, iar atunci când călătorești alături de copii, lucrurile parcă se complică și mai mult. Există însă și multe avantaje, cum ar fi timpul petrecut împreună și bucuria de a fi alături de copii, unde mai pui că nu avem un program fix și avem mereu mașina cu noi', a concluzionat cunoscuta prezentatoare TV.

ela-craciun-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Vedeta a împărtășit cu fanii săi locurile pe care le-au vizitat în această vacanță și peisajele superbe decorate de frumosul anotimp. Au mers în Odorheiu Secuiesc, apoi la Sibiu unde s-au plimbat prin Piața Sfatului, au vizitat centrul orașului și Muzeul Astra. Călătoria lor a continuat la Valea Zânelor, unde s-au bucurat de căsuțele din lut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete