Plafonarea la job e o problemă reală. Ia-ți cariera în propriile mâini!

Plafonarea la job e o problemă reală. Ia-ți cariera în propriile mâini!

Sigur știi cel puțin un caz al unei persoane care a rămas de câțiva ani la același loc de muncă, fără să evolueze în niciun fel: nici din punctul de vedere al responsabilităților sau al postului, și nici din punct de vedere financiar. Poate chiar tu te regăsești în această situație. Nu-ți fie teamă să recunoști însă, pentru că nu e nimic de care să-ți fie rușine.

Stabilitatea la job îți oferă un sentiment excelent și îți permite timpul necesar pentru a te dedica vieții personale și familiei. Totuși, trebuie să te întrebi ocazional dacă ai fi mulțumit(ă) să rămâi în acest punct profesional în continuare sau dacă, peste câteva luni sau câțiva ani, te-ai vedea altundeva. Dacă răspunsul te duce mai degrabă către o evoluție profesională, atunci e cazul să începi chiar de pe acum să lucrezi la planul tău de carieră.

Nu știi de unde să începi? Nu-i nimic, consilierii profesionali eJobs sunt aici ca să te ghideze cu primii pași!

1. Sună la 021.9124!

Acum câteva luni, eJobs.ro și-a propus să ofere încă o soluție pentru oamenii fără loc de muncă și pentru cei în căutarea unor noi oportunități. Așadar, a lansat o linie telefonică de consiliere profesională dedicată tuturor șomerilor, muncitorilor calificați și necalificați, tinerilor la început de carieră, dar și tuturor celor care nu se descurcă așa ușor cu o platforma online de recrutare.Dacă și tu ai nevoie de un pic de ajutor, sună liniștit la 021.9124 (tarif normal), oricând de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, și discută cu un consilier eJobs!

2. Operatorul îți va redacta CV-ul

Consilierul profesional te va întreba unde lucrezi sau unde ai lucrat, ce studii și cunoștințe ai, iar pe rând, le va nota pe cele mai relevante în noul tău CV! Tot ce trebuie să faci tu este să îi răspunzi cât mai onest la fiecare întrebare.

Citește continuarea pe ejobs.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera