Pinktober. Avon sustine concertul caritabil Maria Radu, Mike Godoroja si Silvia Stefanescu la Hard Rock Cafe

Pinktober. Avon sustine concertul caritabil Maria Radu, Mike Godoroja si Silvia Stefanescu la Hard Rock Cafe

Pinktober
Promite si tu!
Alatura-te noua si femeilor care stiu ca cea mai importanta promisiune este sa aiba grija de sanatatea lor si vino la concertul caritabil din 1 octombrie pentru a marca ziua internationala de lupta impotriva cancerului la san.

Artistii Maria Radu, Silvia Stefanescu si Mike Godoroja s-au alaturat cauzei noastre acceptand sa urce pe scena pro bono.Fondurile stranse in urma acestui eveniment din vanzarea biletelor vor fi donate integral si exclusiv Asociatiei Bolnavilor de Cancer “Phoenix” pentru achizitionarea de proteze mamare. Concertul va avea loc sambata, 1 octombrie, la Hard Rock Café Bucuresti, incepand cu ora 22.30. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

„Sustin Pinktober, cu muzica mea, cu sufletul. Muzica are puterea ei de vindecare, asa cum oamenii au putere sa le insufle celorlalti speranta aa totul are o rezolvare, chiar si partiala”, declara Maria Radu.
100% acustic, 100% romanesc. Intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru, Mike Godoroja va prezenta in premiera la Hard Rock Cafe un extras din spectacolul „Blues Archeology”, un show 100% acustic in care se folosesc peste 20 de instrumente neconventionale. Noul spectacol propune o serie de piese originale, toate in limba romana, unele de pe albumele clasice, altele in prima auditie, dar si cateva compozitii legendare de la Fleetwood Mac sau Creedence Clearwater Revival.

„Spectacolul se va numi One Night Only. Este a doua aparitie a noastra la Pinktober si vrem ca mesajul lui sa insemne intoarcerea catre radacini, care presupune constientizarea valorii de sine. Atunci cand iti stii radacinile, stii unde vei merge in viitor. Daca nu le stii – esti desprins de valoare”, spune Mike Godoroja.

Ca in fiecare an, luna octombrie este marcata in reteaua Hard Rock International prin evenimentele Pinktober– o campanie de prevenire si combatere a cancerului la san, afectiune clasata pe locul doi in lume in randul celor mai raspandite forme de cancer, dupa cel pulmonar. Spectacolul de la Bucuresti este sustinut de Avon Romania, care prin Campania pentru sanatatea sanilor s-a implicat din 2002 in finantarea proiectelor privind depistarea precoce si tratarea cancerului la san, oferind donatii de peste 1,8 milioane de dolari catre importante centre oncologice din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Craiova si Cluj. Potrivit statisticilor, 1 din 8 femei risca sa dezvolte cancer la san, insa, descoperita in faza incipienta, afectiunea poate fi vindecata in proportie de 94%. Mai multe detalii pe www.stopcancerlasan.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri