Pierce Brosnan, trucul care îl ajută să-și păstreze calmul: „Nu exista decât un singur loc unde să fiu”

Cercetătorii spun că o persoană obișnuită se enervează cel puțin o dată pe zi și se enervează sau este ușor iritată de mai multe ori în decurs de 24 de ore. Pe de altă parte, nivelul de furie poate varia foarte mult, iar actorul de renume mondial Pierce Brosnan a ținut recent prima pagină a ziarelor atunci când a declarat că nu se enervează niciodată, deloc. Starul James Bond a împărtășit, de asemenea, activitatea simplă care îl ajută să își țină emoțiile sub control.

Pierce Brosnan a venit pe lume într-un sat irlandez în anul 1953. Mama sa era asistentă medicală, iar tatăl său era tâmplar. Așa cum soarta a vrut, Brosnan s-a trezit singurul copil din familia lor.

Cu toate acestea, în timpul anilor săi fragede, circumstanțele au dus la plecarea tatălui său, lăsând un gol în viața sa. În paralel, mama sa a pornit într-o călătorie profesională la Londra, lăsându-l pe tânărul Brosnan în grija bunicilor materni.

În timpul anilor de formare, actorul de renume internațional a avut aspirații de a deveni un pictor priceput. Cu toate acestea, în cele din urmă, a descoperit o ardoare profundă pentru meseria de actor. A apărut pe marele ecran în numeroase producții cinematografice, croindu-și un drum spre triumf. Reprezentarea iconică a lui James Bond a fost cea care l-a catapultat la o faimă fără egal, captivând publicul din întreaga lume în patru filme consecutive în care a deținut rolul principal.

O viață plină de viață în lumina reflectoarelor are provocările și dificultățile sale, dar într-un interviu recent, celebrul actor a dezvăluit că, în ciuda a toate acestea, nu se supără niciodată.

„Eu nu mă enervez. Aș putea să mă enervez, dar unde s-ar duce acea furie? Nu ar avea niciun rost”, a declarat el, scrie Bright Side.

Deși ar putea părea de necrezut că, spre deosebire de majoritatea oamenilor, Brosnan nu își pierde niciodată cumpătul, el spune că există mai multe motive pentru care emoțiile sale sunt atât de bine controlate.

Actorul a avut întotdeauna o mare afinitate pentru mare și locuiește aproape de coastă împreună cu iubita sa soție și parteneră de viață, Keely Shaye.

„Am amintiri plăcute de la malul mării. Așa că, atunci când am picat în America în anii 1980, nu exista decât un singur loc unde să fiu, și acela era pe coastă”, a explicat Pierce Brosnan, mai scrie sursa citată anterior.

El a reiterat, de asemenea, că a fi lângă apă i-a adus întotdeauna bucurie și liniște.

Mai mult, el recurge frecvent la meditație pentru a-și liniști mintea și a-și ține emoțiile sub control, ceea ce, la rândul său, nu îi permite să experimenteze furia, chiar și în situații dificile sau frustrante.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete