Femeia care îl ceartă mereu pe Cătălin Măruță. Nu e Andra: „Ei nu i se pare că este ce trebuie”

Cătălin Mărută e adesea criticat pentru gesturile pe care le face în emisiunea lui de la Pro TV sau pentru întrebările pe care le pune. De multe ori este criticat de o persoană foarte importantă din viața lui!

Într-un interviu pentru ego.ro, prezentatorul de la Pro TV a spus că mama lui îl ceartă adesea. „Mama îmi dă mesaje și în timpul emisiunii. Dacă mănânc la televizor, îmi spune așa: Hai, măi mamă, iar mănânci?'. Dacă vorbesc prea tare: Hai, măi, mamă, tu nu te auzi cum urli la televizor?'. Dacă am întrebat pe cineva, ceva, iar ei nu i se pare că este ce trebuie: Hai, măi, mamă, cum să întrebi așa ceva?'.

Am comunicare cu mama fără absolut nicio problemă și în timpul emisiunii, iar în pauza publicitară mă amuz foarte tare pentru că iau telefonul și văd mesajele de la ea. Cred că cele mai bune și sincere sfaturi vin întotdeauna de la părinți și trebuie să ții cont de ele.'

mama-lui-catalin-maruta-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu ce se ocupă părinții lui Cătălin Măruță

Rusalina Măruță a fost statician la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Tatăl lui Cătălin Măruță a fost judecător. O vreme și Cătălin Măruță își dorea să îi calce pe urme tatălui său și chiar a terminat Facultatea de Drept, însă a mers pe cu totul alt drum.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp.', a mărturisit Cătălin Măruță într-un interviu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete