Phoebe din “Friends”, dezvăluiri în premieră despre complexele cu care s-a confruntat. Lisa Kudrow se compara permanent cu colegele ei de serial, Courteney Cox și Jennifer Aniston

În anii 2000, multe dintre noi așteptau cu înfrigurare fiecare dintre cele 236 de episoade ale sitcomului american “Friends” (“Prietenii tăi”). Spontaneitatea, naivitatea și simțul-umorului erau calitățile de bază ale celor șase protagoniști, interpretați magistral de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer. 

Recent, Phoebe din “Friends”, actrița Lisa Kudrow, a dezvăluit în emisiunea WTF cu Marc Marton faptul că s-a confruntat cu complexe majore de-a lungul turnării serialului. Actrița în vârstă de 55 de ani a mărturisit că nu-și amintește cu prea mare plăcere de acei ani.

Phoebe din “Friends” a ținut diete care i-au slăbit sistemul imunitar

Ea a dezvăluit faptul că, în ciuda faptului că întruchipa un personaj plin de viață și de energie, în viața reală nu era nici pe departe așa: “Mă vedeam la televizor și gândul meu era, Dumnezeule, sunt cât un munte“, recunoaște vedeta.

Și asta pentru că Lisa avea o imagine deformată despre fizicul ei. Iar acest complex era alimentat de imaginea perfectă, după părerea Lisei, a colegelor ei de platou, Courteney Cox și Jennifer Aniston: “Sunt mai masivă decât Courteney și Jennifer pentru că am și oasele mai mari decât ele. Mă simțeam cât un munte lânge ele“, spune actrița.

Din cauza acestei imagini pe care o avea despre sine, Lisa s-a angajat într-o cură de slăbire continuă. Iar la un moment dat, i s-a părut că este prea slabă. Consecința firească a pierderii unui număr prea mare de kilograme a fost predispoziția către boli: “Mă îmbolnăveam tot timpul. Răceli, gripe, sinuzite… eram constant bolnavă“, punctează actrița.

Phoebe din “Friends” a învățat acceptarea de sine

Acei ani în care nu și-a putut accepta fizicul au fost extraordinar de grei pentru Lisa. Astăzi, însă, vedeta susține că nu mai are complexe. Acceptarea de sine a fost o luptă grea, pe care, în cele din urmă, a câștigat-o. În definitiv, problemele cu greutatea erau doar în mintea ei.

Citeste si

Ce face Jennifer Aniston pentru ca rujul să-i reziste pe buze întreaga zi? Trucul pe care îl poți încerca și tu!

10 vedete s-au convertit la religia ortodoxă

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete