Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie sunt oameni care Nu pot fi trecuți cu vederea. Îi adori sau îi detești, dar nu pot să-ți fie indiferenți. Află ce personalități s-au născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie
ILIE NĂSTASE

Ilie Năstase s-a născut pe 19 iulie 1946, la București. Este cel mai celebru jucător de tenis al României și unul dintre cei mai faimoși ai lumii. A ocupat locul 1 în clasementul internațional în anii 1972 și 1973. Născut într-o familie de muncitori, s-a întâlnit cu tenisul ca băiat de mingi. Pentru mici bacșișuri, îi servea pe jucătorii de atunci. Iar când a pus mâna pe o rachetă și a lovit, s-a văzut imediat geniul.

A câștigat 83 de titluri în turnee internaționale. Între anii 1971 și 1975, a câștigat 88% din meciurile jucate. În 2005 “TENNIS Magazine” l-a plasat pe locul 28 în lista celor “40 cei mai mari jucători de tenis din ultimii 40 de ani”. A fost desemnat de patru ori „Cel mai bun sportiv român al anului' (în 1969, 1972, 1973 și 1974).

Faima lui Ilie Năstase se datorează talentului excepțional cu care câștiga meciurile, dar făcea și spectacol. Iar spectacolul era deopotrivă sportiv și de circ. Ceea ce l-a înscris în istoria tenisului a fost viteza de joc, loviturile cu efect neașteptat și celebra lui lovitutră cu spatele. Alerga pe fundul terenului, prelua mingea și o arunca pe spate, exact în punctul mort din terenul adversarului.

Era nervos și vulgar, înjura și scuipa pe teren, dar făcea gaguri la care tribunele hohoteau de râs. Unul antologic a fost când, prefăcându-se că discută în contradictoriu cu arbitrul de scaun, i-a legat șireturile de trepte. Pentru comportamentul lui temperamental și nu prea elegant, a primit nickname-ul Nasty.

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie

S-a căsătorit de patru ori. Prima dată, la 26 de ani, cu Dominique Grazia, model belgian. Au împreună o fiică, Nathalie. A doua oară, cu actrița americană Alexandra King. Au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. A treia oară, cu Amalia Teodosescu, model. Au împreună doi copii, Alessia și Emma Alexandra. Cea de a patra soție este Brigitte Sfăt, de asemnea, model de profesie.

Cu vârsta, Năstase nu pare să fi devenit mai înțelept. Pe 25 mai 2018, a reușit perfiormanța de a fi reținut de poliție de două ori în decurs de 6 ore. Motivul, același: conducere a unui scooter sub influența alcoolului și trecere pe roșu.

Este acuzat de comportament și limbaj sexist, foarte jignitor la adresa femeilor. În 2017, a fost suspendat de pe toate arenele internaționale. Motivul: comentariile urâte la adresa copilului pe care urma să-l nască Serena Williams. Anterior, Năstase mai făcuse comentarii nepotrivite la adresa aceleaiși sportivă, insinuând că se dopează.

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie
BENEDICT CUMBERBATCH

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie

Martin Freeman (Dr. Watson) și Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) în serialul TV Sherlock

S-a născut pe 19 iulie 1976 și este fiul actorilor Timothy Carlton Cumberbatch și Wanda Ventham. Familia sa are un background remarcabil. Bunicul lui Benedict, Henry Carlton Cumberbatch, a fost ofițer pe un submarin în ambele Războaie Mondiale. Străbunicul său, Henry Arnold Cumberbatch, a fost consul al Reginei Victoria în Turcia și Liban.

Benedict Cumberbatch este vegetarian și inițiat în spiritualitatea orientală. Ca formă de relaxare, preferă meditația. Acest lucru l-a deprins încă de la terminarea liceului când, pentru un an, a fost profesor voluntar de limba engleză într-o mănăstire tibetană din India.

Din 1998 și până acum, a jucat în 36 filme, 26 producții TV, 26 spectacole de teatru, 42 de producții Radio BBC. A fost narator în 14 producții radio și TV, dar și în 4 jocuri video. Vocea lui poate fi auzită în numeroase documentare de pe Discovery și National Geografic.

În 2005, în Africa de Sud, a fost răpit împreună cu cei doi prieteni cu care călătorea. Au fost ținuți peste noapte sub amenințarea armelor, apoi au fost eliberați fără nici o explicație.

Este căsătorit cu Sophie Hunter, regizor de teatru și operă. După 17 ani de relație, s-au căsătorit în 2015. Au, deja, doi copii: Christopher Carlton (n. 2015) și Hal Auden (n. 2017)

Pe 26 ianuarie 2018, Benedict Cumberbatch a fost ales președintele Academiei Londoneze de Muzică și Artă Dramatică.

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie. O laureată a Premiului Nobel, un inventator și un pictor

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 19 iulie, Edgar Degas

Samuel Colt, inventatorul armei cu focuri multiple fără reîncărcare – revolverul – s-a născut pe 19 iulie 1814.

Rosalyn Sussman Yalow, născută pe 19 iulie 1921. A primit în 1977 Premiul Nobel pentru Medicină, pentru dezvoltarea radioimunoanalizei (RIA).

Edgar Degas, pictor francez impresionist, s-a născut pe 19 iulie 1834. A rămas cunoscut în istoria artei mai ales pentru tema sa preferată, balerinele.

Mihaela Serea
Foto: Wikipedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro