Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație. Designerul este monitorizat de 20 de medici: „Sunt la spital”

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe masa de operație, după ce a mers în Turcia la un control de rutină. Designerul este monitorizat de 20 de medici, după ce în trecut a avut mai multe probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu, celebrul designer român, a fost supus unei intervenții chirurgicale miercuri, 12 iulie, în Turcia, pentru montarea unui nou stent la inimă. Decizia a fost luată de medicii care l-au supus unui control amănunțit și au constatat necesitatea acestei proceduri.

Designerul, cunoscut pentru energia și pasiunea sa în industria modei, a fost diagnosticat în trecut cu mai multe probleme de sănătate. El a urmat un tratament medical mai mult timp.

În urma unui control recent, medicii au hotărât că înlocuirea stentului la inimă este necesară pentru a menține sănătatea și funcționarea optimă a acestui organ vital. Intervenția chirurgicală a avut loc într-o clinică de renume din Turcia, recunoscută pentru experiența sa în domeniul medical.

Echipa medicală a fost aleasă cu grijă, iar Cătălin Botezatu a fost însoțit și susținut de o persoană apropiată. În ciuda faptului că intervenția chirurgicală este o experiență dificilă, Cătălin Botezatu a demonstrat că este un bărbat foarte puternic.

„Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție și mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete și pregătit să-mi continui proiectele la nivel național și internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit', spune Cătălin Botezatu, pentru Playtech Ştiri.

catalin-botezatu-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Cătălin Botezatu este un nume de referință în lumea modei românești și a impresionat de-a lungul anilor cu creativitatea și spiritul său inovator. În ciuda provocărilor de sănătate cu care s-a confruntat, designerul a continuat să lucreze și să inspire prin creațiile sale, demonstrând o puternică pasiune și devotament pentru industria modei.

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, îngerul meu păzitor. Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști.

Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse', a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro