Personalitățile născute în Zodia Leului pe 14 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 14 august

Cu cine este confundat actorul Răzvan Vasilescu pe IMDB? Ce rol premonitoriu a jucat Halle Berry? Ce culoare au ochii Milei Kunis? Nimic nu este banal în ceea ce privește personalitățile născute în Zodia Leului pe 14 august. Unele detalii te vor amuza, altele te vor surprinde. Dacă nu le știai, află-le acum!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 14 august
RĂZVAN VASILESCU

Actorul Răzvan Vasilescu s-a născut pe 14 august 1954, la Ploiești. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din București, la clasa profesorilor Leopoldina Balanuta si Alexa Visarion. A jucat pe scenele teatrelor Giulești, Nottara și Bulandra, unde a și rămas permanent. În prezent, la fel ca toți actorii de teatru, joacă pe multe scene, în cele mai variate genuri de piese.

În film, a debutat în 1978, în filmul lui profesorului său, Alexa Visarion, Înainte de tăcere. Era pe vremea când Luminița Gheorghiu și Dorel Vișan apăreau și ei tot în partea mai de jos a distribuției. Filmul era o ecranizare a nuvelei lui Caragiale „În vreme de război'. De atunci, a fost mereu distribuit în filmele în care era nevoie de un personaj care să-ți stea în gât. Cinic, uneori vulgar, rece, inoportun, sarcastic – este paleta sa de posibilități în care nimeni nu-l egalează.

Pe IMDB.com, i se atribuie creditul designului de costume pentru scurtmetrajul „Mătăsari' (2011). Este o confuzie. Există un tânăr designer vestimentar foarte talentat, care poartă același nume.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 14 august
MILA KUNIS

Milena Markovna Kunis s-a născut pe 14 august 1983, într-o familie de evrei din Ucraina. Familia s-a mutat la Los Angeles în 1991, imediat după dezintegrarea Uniunii Sovietice. La 9 ani merge la cursuri de actorie. De la 11 ani, apare în roluri episodice din seriale TV și lucrează intens mai bine de 10 ani. Începe să apară și în lungmetraje. Dintre acestea: Cartea lui Eli (2010), Lebăda neagră (2010), Grozavul și Puternicul Oz (2013).

Ca o curiozitate, Mila Kunis are ochii de culori ușor diferite. Ochiul stâng este mai mult căprui, iar cel drept este verde. Ceea ce se numește la noi, în termeni populari, a fi ciacâr, este, de fapt, o afecțiune. Se numește heterochromia iridium.

Din 2002, Kunis a început să se întâlnească cu actorul Macaulay Culkin. Tabloidele n-au avut parte de prea multe detalii. În 2011, agentul Milei a confirmat zvonurile că relația ei cu Culkin a luat sfârșit, în termeni amicali.

În 2012, a început o relație cu fostul ei coleg de platou din serialul That ’70s Show, Ashton Kutcher. S-au logodit în februarie 2014. Primul copil, Wyatt Isabelle, s-a născut în octombrie 2014. Kunis și Kutcher s-au căsătorit în 2015, iar în 2016, s-a născut al doilea copil, Dimitri.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 14 august
HALLE BERRY

Maria Halle Berry s-a născut pe 14 august 1966, în Cleavland, Ohio. Mama, de origine anglo-germană, era soră medicală. Tatăl, de origine afro-americană, era șofer de autobuz. Era un tată și un soț violent, abuziv. Părinții au divorțat când Halle avea patru ani. Împreună cu sora ei mai mare, au crescut exclusiv în grija mamei, fără nici un fel de legătură cu tatăl.

În adolescență, a câștigat diverse titluri de Miss pe plan local. În 1989, s-a mutat la New York, visând să devină actriță. Începutul a fost foarte greu, a fost nevoită să locuiască o vreme într-un adăpost pentru homeless. Apoi lucrurile au început să se lege.

În 1999, joacă rolul principal în filmul TV Introducing Dorothy Dandridge. Este povestea primei actrițe de culoare nominalizate la Premiul Oscar pentru un rol principal. Coincidența face ca cele două actrițe, Halle Berry și Dorothy Dandridge, să se fi născut la același spital din Cleaveland, Ohio, dar la 44 de ani distanță. Peste doi ani, în 2001, Halle Berry este ea însăși prima actriță de culoare care chiar câștigă Premiul Oscar pentru un rol principal. Este rolul din Monster’s Ball.

Mihaela Serea
Foto: Cinemagia, Hepta, Wikipedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber