Perioadă dificilă pentru Aurel Pădureanu: „Nu pot trece deloc peste cumpăna aceasta”

Trecerea în neființă a Corneliei Catanga a produs multă durere în inima celor care i-au apreciat talentul, dar mai ales a celor apropiați. Aurel Pădureanu, partenerul artistei de viață este încă devastat de moartea acesteia și ori de câte ori are ocazia vorbește doar despre ea.

Aurel Pădureanu a declarat în cadrul unui interviu că vizitează mormântul Corneliei Catanga din două în două zile și o visează foarte des. După moartea interpretei de muzică lăutărească, soțul acesteia a pierdut casa în care au locuit și acum stă cu chirie într-un apartament din cartierul Rahova.

„După moartea Corneliei nu am dat hainele ei, încă le păstrez, ele îmi alină sufletul atunci când mă arde dorul de ea. O să mai dau din ele, dar să văd la cine, cineva să merite lucrurile Corneliei. Nu vreau să le dau la oricine. Am și visat-o, normal, dacă mă gândesc non-stop la ea. Merg la cimitir din două în două zile, vorbesc cu ea, îi aprind o lumânare. Ultima dată am visat-o acum vreo săptămână, dar nu mai știu să îți spun cum anume', a declarat Aurel Pădureanu pentru impact.ro.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au împărțit și bune și rele timp de peste trei decenii. De-a lungul acestor ani, cei doi au format o familie, dar și o carieră remarcabilă. Din păcate, după moartea celebrei cântărețe, din cauza unor probleme financiare, Aurel Pădureanu a pierdut casa și s-a mutat cu chirie într-un cartier bucureștean și plătește lunar pentru cheltuieli aproximativ 500 de euro.

„Cu sănătatea sunt bine, nu mă plâng, iau doar pastile pentru tensiune. Sufletește sunt distrus, nu pot trece deloc peste cumpăna aceasta. Acum trăiesc doar pentru fiul meu Alexandru, pentru el lupt ca să îi fie bine. El este singura mea alinare. Nu te poți obișnui ca după o perioadă de conviețuit împreună, mai exact 32 de ani, în patru luni să uiți totul. Nu se poate așa ceva.

Acum stau în chirie la Piața Rahova, la fetița mea. Cheltuielile mă duc pe luna cam la 500 de euro. Asta înseamnă chiria, utilitățile și mâncarea lunară. Nu pot cere de la fata mea, vă dați seama. Este o sumă destul de măricică, este adevărat, dar nu am ce face'.

Chiar dacă au trecut patru luni de la decesul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, sunt încă devastați de pierderea acesteia. Ei se susțin unul pe celălalt și își dau putere pentru a merge mai departe fără cea care le-a fost un adevărat sprijin de-a lungul vieții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete