O celebră actriță a anunțat că are cancer: „Îmi vor scoate jumătate din plămânul stâng”

O actriță celebră și-a anunțat fanii din întreaga lume că suferă de cancer. Aceasta a fost supusă unor investigații medicale în urma cărora ia fost dat crudul diagnostic. Este vorba despre Kathy Griffin, actriță și prezentatoare TV.

La câțiva ani după ce Kathy Griffin s-a ras pe cap pentru a fi alături de sora ei care urmează ședințe de chimioterapie, actrița a anunțat că sunt cancer pulmonar și va fi supus unei intervenții chirurgicale. Potrivit Variety , medicii îi vor scoate „jumătate din plămânul stâng'.

„Trebuie să vă spun ceva. Sunt cancer. Voi intra în operație pentru a-mi îndepărta jumătate din plămânul stâng. Da, am cancer la plămân chiar dacă nu am fumat niciodată. Medicii sunt optimiști pentru că este stadiul unu și a afectat doar plămânul stâng.

Din fericire, nu vei face chimioterapie sau radiații după asta și ar trebui să pot respira normal. Dacă nu ați fi fost vaccinat, aș fi avut probleme și mai grave. Vă rog să vă faceți față de controlul medical regulat. Vă va salva viața ' , a fost mesajul transims de Kathy Griffin pe rețelele de socializare.

În iulie 2017, Griffin sa ras pe cap pentru a fi alături de sora sa Joyce, care lupta împotriva cancerului. Aceasta a murit două luni mai târziu. Familia lui Griffin a fost afectat de această boală, ea pierzându-și și fratele, Gary, tot din cauza cancerului, în 2014.

Mama lui Griffin, Maggie, care avea o comunitate mare de fani datorită celebrei sale fiice, a murit anul trecut la vârsta de 99 de ani, după ce a suferit de demență.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete