Ben Affleck joacă într-un thriller erotic cu iubita sa, Ana de Armas

Actorul Ben Affleck a avut de-a lungul anilor partenere de viață la fel sau mai celebre decât el. După ce a divorțat de Jennifer Garner, acesta și-a schimbat puțin gusturile. Starul de la Hollywood este împreună cu actrița Ana de Armas, însă publicul nu știe prea multe despre ea.

Ana de Armas și Ben Affleck se pare că ar fi împreună din toamna anului 2019, dar au recunoscut oficial relația în luna mai a acestui an. Relația lor ar fi început la filmările thriller-ului erotic „Deep Water', care se va fi lansa în 2021. Cei doi actori sunt protagoniștii peliculei.

Ana de Armas are o carieră de aproximativ 14 ani în cinematografie, însă a devenit mult mai cunoscută de când este cu Ben Affleck. Actrița, în vârstă de 32 de ani, originară din Cuba, și-a început cariera la vârsta de 18 ani, având numeroase roluri în seriale.

Iubita lui Affleck a jucat în telenovele

Din 2006 până în 2014, Ana și-a făcut a devenit cunoscută în industria telenovelelor, fiind celebră în Spania, unde a și locuit pentru o lungă perioadă de timp. Ambițioasă din fire, aceasta și-a dorit mai mult, iar la sfârșitul anului 2014 s-a mutat în Los Angeles pentru a-și încerca norocul la Hollywood.

La doar un an de la mutarea ei în Los Angeles, aceasta a jucat alături de Keanu Reeves în thriller-ul erotic 'Knock Knock'. De atunci, iubita lui Ben Affleck a jucat în numeroase filme de succes, printre care și în „Knives Out', care i-a adus aprecierea criticilor cinematografiei.

Ana de Armas, crescută de bunici

Actrița cu 16 ani mai tânără decât Ben Affleck s-a născut în Havana, Cuba și a locuit cu bunicii. Părinții și fratele ei locuiau în alt oraș. Familia s-a reunit când Ana avea 10 ani și au locuit împreună în casa bunicilor.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete